"j****o odrasti!"

Konačno progovorio — i odgovor je BOLAN! Pit Dejvidson poslao Kanjeu selfi iz kreveta Kim Kardašijan

2

Nakon što je mesecima trpeo uvrede i pretnje od uskoro bivšeg supruga svoje devojke, glumac i komičar Pit Dejvidson odlučio je da se obrati reperu Kanjeu Vestu

foto: Instagram
foto: Instagram

Kreator i reper Kanje Vest ne krije da je ogorčen jer je njegova supruga Kim Kardašijan, od koje se razvodi već godinu dana, nastavila dalje. Iako je i sam imao više devojaka, on se vrlo teško nosi s tim što je Kim našla dečka, i to poznato glumca i komičara Pita Dejvidsona, kog i sam Kanje poznaje godinama.


Vest je dugo ismevao Dejvidsona na društvenim mrežama, pretio mu, širio je tračeve među poznatima da je glumac gej i da ima AIDS, a zatim je snimio bizaran spot u kom figura od gline u obliku Kanjea otima i zakopava figuricu koja predstavlja Pita Dejvidsona.

 

Za sve to vreme, komičar je ćutao i, štaviše, obrisao svoj profil s Instagrama da ne bi bio u toku s Kanjeovim komentarima, ali čini se da mu je dosta tišine.
Naime, na društvenim mrežama pojavile su se poruke koje Pit Dejvidson poslao Kanjeu Vestu s profila njegovog prijatelja Dejva Sirasa.


Možeš li, molim te, da pauziraš i smiriš se? Osam je ujutro i ne mora da bude ovako — napisao je on Kanjeu. — Kim je bukvalno najbolja majka koju sam upoznao. To šta ona radi za onu decu je neverovatno, a ti imaš tako j****o mnogo sreće što je ona mama tvojih klinaca. Odlučio sam da ti više neću dopustiti da se ovako ponašaš prema nama i dosta mi je tišine. J****o odrasti!


O, sada koristiš vulgarnosti — napisao je Kanje Pitu. — Gde si sad?


U krevetu s tvojom ženom — odgovorio je Dejvidson i poslao reperu selfi.


Nakon što su se ova prepiska i fotografija pojavila na društvenim mrežama, mnogi su primetili da Pit Dejvidson ima novu tetovažu — ime Kim, i to napisano vrlo nevešto, zbog čega se spekuliše da je rijaliti zvezda sama tetovirala svog dečka!

 

Pit Dejvidson
foto: Instagram

Podsetimo Kim Kardašijan i Kanje Vest su podneli zahtev za razvod početkom 2021. godine, a ona se od oktobra viđa s Pitom Dejvidsonom. Sud u Los Anđelesu proglasio je Kim slobodnom ženom u očima zakona početkom marta 2022, iako razvod još nije finaliziran. Nekadašnji par zajedno ima četvoro dece: Nort, Šikago, Sejnta i Psalma.

 

 

 

makonda-tracker