(foto)

Pre par dana smo u ovome videli KIM KARDAŠIJAN: Modno izdanje Jelene Karleuše na koje će Kanje Vest SIGURNO REAGOVATI

3

Nakon što ju je Kanje Vest zapratio na društvenim mrežama, Jelena Karleuša nizom poteza zasigurno je još više privukla njegovu pažnju!

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Jelena Karleuša nikada nema problema s modnom inspiracijom, pa smo često, bilo na njenim nastupima ili Instagramu, svedoci novih, neobičnih stajlinga, često po uzoru na svetske zvezde. To je upravo slučaj i s njenim najnovijim fotografijama; naime, pevačica je objavila niz fotografija u stajlingu po uzoru na — Kim Kardašijan!

 

Ovaj njen stajling dodatno je interesantan u svetlu najnovijih Instagram dgoađanja. Bivši muž Kim Kardašijan, Kanje Vest zapratio je JK na Instagramu preko nekoliko dana, a ona mu je ubrzo uzvratila.

 

I ne samo to, Karleuša je pozirala na Instagramu potpuno naga, a jedina stvar na njoj bile su patike Yeezy, koje je za Adidas kreirao niko drugi do Kanje Vest. Uz to, pevačica je objavila Vestovu pesmu na svom storiju, a ako ni ovo nije došlo do njega, njene poslednje fotografije sigurno hoće!

 

Podsetimo, Kim Kardašijan se nedavno pojavila na nedavno održanoj Nedeljni mode u Parizu, i to na reviji svoje omiljene modne kuće Balensijaga, u superneobičnom stajlingu — oblepljena žutom trakom s logoom ovog brenda. Ona nije mogla da se lako kreće u ovakvom izdanju, ali, kao i uvek, bila je glavna atrakcija! 

 

 

Svega nekoliko dana kasnije se i naša pevačica pojavila u identičnom izdanju, a ostaje pitanje da li i JK ima originalnu traku poput Kim, s obzirom na to da ova traka s revije održane u Parizu još ne može da se kupi ili naruči onlajn.

 

U pitanju je kolekcija za predstojeću jesen i zimu 2022/23. godine, pa će se ovaj neobični modni detalj naći u prodaji tek za nekoliko meseci. Doduše, ne sumnjamo da JK ima svoje načine da dođe do brendiranih i luksuznih komada koji joj zapadnu za oko.

 

1 / 10 Foto: Instagram Printscreen

 

Poznato je već da i sama Kim Kardašijan zna za JK, pa ju je svojevremeno javno pohvalila:

 

Prvi put sam čula za nju kada su ljudi uporedili neke od naših izgleda — neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to da vidim. Stvarno je fabulozna! Neki od njenih stajlinga zaista izgledaju kao moji — volim njen hrabar stilski izraz! Obe smo totalno glam! Čini mi se da je moćna žena koja mnogo radi i to mi se sviđa! Poštujem je — napisala je tada Kim uz Jelenine fotografije.

 

 

makonda-tracker