ima velike planove

Ne žali ni milion: Otkriveno zašto je Kanje Vest kupio kuću prekoputa Kim Kardašijan — i, ne, nije da bi se pomirili

0

Reper i dizajner Kanje Vest ne žali novac da ostvari svoje namere, pa će tako nakon kupovine vile i imanja čija je ukupna vrednost 4,5 miliona dolara uložiti još više dok ne bude zadovoljan

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijaliti zvezda i poslovna žena Kim Kardašijan i reper i dizajner Kanje Vest uskoro više neće biti supružnici, ali će postati — komšije.


Američki mediji javili su da je Vest kupio kuću od 4,5 miliona dolara prekoputa doma svoje uskoro bivše supruge u Kaliforniji, a sada je otkriveno da se tu ne završava njegovo ulaganje da bi bio blizu Kim. On će, naime, srušiti čitavu vilu i izgraditi novu kuću na njenom mestu, kako bi bila baš po njegovim željama, piše People.


Kanjeova nova kuća je za rušenje. Kupio ju je samo zbog lokacije — kaže izvor blizak reperu.

Ipak, nije razlog samo to što se Kanje, kako je otkrio nedavno, i dalje nada pomirenju s Kardašijanovom. Glavna motivacija su mu deca koju ima s njom i kojoj želi da bude dovoljno blizu da u svakom trenutku mogu da budu zajedno.


Blizu je Kim i njihovih klinaca. Ima viziju kako bi kuća trebalo da izgleda i planira što pre da započne radove — kaže izvor.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Kanje je, inače, u septembru u Malibuu, pola sata vožnje od Kimine kuće, kupio vilu od 57,3 miliona, ali mu se to, po svemu sudeći, čini predaleko.


To je samo stvar logistike, on želi da bude blizu svoje dece i da ima pristup njima u svakom trenutku — ističe neimenovani izvor.


Kanjeova najnovija kuća se, inače, prostire na 334 kvadratna metra, a ima pet spavaćih soba i tri kupatila. Budući da je on um koji je osmislio bizaran dom koji je delio s Kim Kardašijan, koji mnogi opisuju kao najjeziviju kuću u svetu poznatih i koji prezire čak i njihova ćerka Nort, jedva čekamo da vidimo šta je spremio za svoj novi krov nad glavom!

 

 

makonda-tracker