ne kriju se

Konačno su potvrdili svoju emotivnu vezu? Isplivao prvi snimak Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona — drže se za ruke

2

Rijaliti zvezda i komičar uslikani su na jednom parkingu kako se na kratko dodiruju za ruke, ali taman dovoljno da ih "uhvate" kamere i zabeleže taj trenutak. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i komičar Pit Dejvidson već neko vreme pokušavaju da demantuju to da nisu u emotivnoj vezi, međutim američki mediji ne prestaju da pišu o njima jer konstantno intrigiraju javnost. 

 

 

Kako je naveo "Page Six" oni su sada i zvanično zajedno. Naime, pojavile su se njihovi zajednički snimci i fotografije iz jedne šetnje. 

 

Kim i Pit su viđeni kako se kraj automobila dodiruju za ruke ležerno obučeni. Njihov dodir trajao je nekoliko sekundi, taman toliko da to kamera usnimi. Ona je na sebi imala široku sivu trenerku, dok je Pit bio odeven u svom stilu - karirane pantalone, crna majica sa printom i žute čarape. 

 

Podsetimo da je Devidson bio u emotivnoj vezi sa Arijanom Grande, takođe je― samo koliko je poznato javnosti ― osvojio dve decenije stariju britansku glumicu Kejt Bekinsejl, ćerku Sindi Kraford i manekenku Kaju Gerber, glumicu i zvezdu "Bridžertona" Fibi Denevor, ćerku Endi Mekdauel i glumicu Margaret Kvoli, ćerku čuvenog Larija Dejvida Kezi Dejvid...

 

Kardašijanova i Dejvidson su se upoznali još 2019. godine, kada je ona na žurku kod Kida Kudija došla sa suprugom Kanjeom Vestom

 

 

 

makonda-tracker