uhvaćeni

Posle manekenki — udata GLUMICA! Kanje Vest uhvaćen tokom (polu)romantičnog izlaska s poznatom lepoticom

0

Reper i dizajner ne prestaje da priča o tome kako se nada pomirenju sa uskoro bivšom suprugom Kim Kardašijan, ali ne prestaje ni da menja devojke. Kako pišu američki mediji, sada se viđa s prelepom glumicom — a za to imaju i foto-dokaz!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Posle Irine Šajk i Vinetrije, ultrapopularnih manekenki, reper i modni kreator Kanje Vest (44) uhvaćen je s glumicom Džulijom Foks (31), javljaju američki mediji.


Muzički mag, koji je nedavno promenio ime i sada se predstavlja kao Je, viđen je na predstavi Slave Play na Brodveju u društvu glumice i nekolicine prijatelja, nakon čega su otišli na večeru u čuveni njujorški restoran Carbone. Pozorište i večera — bio bi to savršen romantičan izlazak da su bili sami!


U pitanju je Kanjeov i Džulijin prvi "dejt" u Njujorku, nakon što su viđeni kako se zajedno provode u Majamiju, a oni su se trudili da ne idu jedno pored drugog nakon što su spazili paparace.

 

Kanje Vest, Džulija Foks
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je prvi put zajedno primećen u ogranku lanca restorana Carbone u Majamiju, a izbor blizak Kanjeu i Džuliji rekao je za TMZ da nije u pitanju ozbiljna veza. Glumica je, inače, još uvek u braku s pilotom Piterom Artemijevim, od kog se nedavno rastala, a pre nekoliko dana ga je optužila da je zavisnik od alkohola i narkotika i loš otac njihovom sinu Valentinu, koji će uskoro proslaviti prvi rođendan.

 

 

Kanje i njegova još uvek zvanična supruga Kim Kardašijan Vest saopštili su u martu da se razvode, a Kim je nedavno podnela zahtev da i u očima zakona bude slobodna žena. Reper je do sad imao više ljubavnih avantura nego Kim, koja se viđa s glumcem Pitom Dejvidsonom, ali i dalje tvrdi da bi rijaliti zvezda i on mogli da se pomire.

 

Nisam čak ni video nikakve papire. Nismo razvedeni. Ovo za mene nije šala. Moja deca žele da njihovi roditelji ostanu zajedno. Ja želim da budemo zajedno ― istakao je Vest.

 

Kanje je nedavno kupio kuću prekoputa Kardašijanove, navodno samo kako bi bio blizu četvoro dece koju ima s njom.

 

To je samo stvar logistike, on želi da bude blizu svoje dece i da ima pristup njima u svakom trenutku — ističe neimenovani izvor.

 

 

makonda-tracker