imao je buran život

Doživeo tešku tragediju, hteo da se ubije zbog pevačice: Ovo je ZVANIČNO novi dečko Kim Kardašijan

0

Kako prenose američki mediji, rijaliti zvezda Kim Kardašijan i glumac i komičar Pit Dejvidson zvanično su u vezi! Ko je 13 godina mlađi momak koji je očarao najpoznatiju ženu sveta?

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što se Kim Kardašijan (41) tokom nedavnog gostovanja u emisiji Saturday Night Live pred kamerama u jednom skeču poljubila s Pitom Dejvidsonom (28), oni su viđeni kako se drže za ruke tokom vožnje u zabavnom parku, a potom su se još nekoliko puta videli u njegovom rodnom Njujorku i proslavili Pitov rođendan u Kaliforniji.


Sada stiže i potvrda izbora bliskih paru da su oni, bez ikakve sumnje, u vezi.


Stvarno su srećni i vide kud sve vodi — rekao je za E! neimenovani izvor blizak Kardašijanovima.


Iako žive na različitim krajevima Amerike, Kim i Pit su odlučni da njihova veza uspe i da se viđaju redovno.


Dejvidson trenutno boravi u Palm Springsu, gde Kimina majka Kris Džener ima luksuznu vilu, a paparaci su ih tamo primetili kako šetaju držeći se za ruke.

  • Ko je Pit Dejvidson?


Mladi glumac i komičar ima iza sebe već nekoliko desetina uloga, a prvu je zabeležio u seriji Brooklyn Nine-Nine, gde se pojavio u jednoj epizodi. On je dugo bio redovan član emisije Saturday Night Live, u koju se i sada često vraća, a njegov najpoznatiji projekat u kom je imao glavnu ulogu je film "Kralj Staten ajlanda".

 


Upravo je ovaj deo Njujorka mesto na kom je Dejvidson odrastao, a njegovo detinjstvo je obeležila tragedija: njegov otac je bio jedan od vatrogasaca koji su poginuli tokom terorističkog napada na Svetski trgovinski centar u Njujorku. Dejvidson je tada imao samo sedam godina, a ovaj događaj je bio traumatičan za njega i često je pričao o tome koliko je rani gubitak oca uticao na njegov život i mentalno zdravlje. Kako je kasnije otkrio u jednom intervjuu, bio je problematičan kao dečak i čupao bi kosu dok ne bi ostao potpuno ćelav.


Dejvidson ima dve hronične dijagnoze: granični poremećaj ličnosti i Kronovu bolesti, a zbog njih prima redovnu terapiju, pored koje koristi i medicinski propisanu marihuanu. U prošlosti je bio zavistan od narkotika i alkohola, ali je od 24. godine trezan i posvećeniji svom zdravlju, a nedavno je otkrio da je započeo proces "skidanja" nekih od svojih 40 tetovaža. Jedna od njih je posvećena — Hilari Klinton, koju Pit smatra heroinom.

 

 

Pored svog posla, u svetu je najpoznatiji kao jedan od najvećih zavodnika, budući da je pre Kim ljubio Kejt Bekinsejl, Margaret Kvoli, Kaja Gerber, Fibi Dinevor... Najpoznatija je njegova veza s pevačicom Arijanom Grande, s kojom se verio posle samo mesec dana veze, a nakon raskida Pit je najavio samoubistvo na Instagramu i obrisao profil, nakon čega je intervenisala policija.

Dejvidson i Kim Kardašijan su u vili Kris Džener u Palms Springsu proslavili glumčev 28. rođendan, i to u društvu Dženerove i čuvenog repera Flejvora Flava iz grupe Public Enemy, koji je i podelio fotografije nastale tom prilikom. Pit, Kim i Kris su nosili identične pidžame, i to karirane crno-braon SKIMS modele iz Kimine nove kolekcije.

 


Iako su izvori bliski Kim Kardašijan dugo insistirali na tome da su Pit i ona samo prijatelji, ona ne krije da joj se zvezda emisije Saturday Night Live dopada.


Ona je zaintrigirana. Sviđa joj se ― rekao je nedavno izvor za PageSix.


Pit Dejvidson je, inače, dobar prijatelj Kanjea Vesta, Kiminog uskoro bivšeg supruga, a njih dvoje su se, koliko je poznato javnosti, već družili 2019. godine, na rođendanskoj večeri koju je organizovao reper Kid Kadi

 

 

makonda-tracker