BIZARNO

IDEJU JE DOBILA GLEDAJUĆI NJEGOVU SERIJU?! Supruga čuvenog glumca godinama govori lažnim akcentom i laže o svom poreklu!

0

Neobična i čak pomalo uznemirujuća priča ovih dana kruži američkim medijima i društvenim mrežama...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Alek Boldvin osam godina je u braku s instruktorkom joge Hilarijom Tomas Boldvin, s kojom ima petoro dece.


Par se više puta našao u centru pažnje medija, ali čini se nikad kao ovih dana — sve zbog Hilarijinog porekla. Naime, jedna žena je prošle sedmice na Tviteru napisala: "Morate da se divite posvećenosti Hilarije Boldvin nakon što se punu deceniju pretvara da je osoba iz Španije", što je pokrenulo lavinu komentara i članaka na ovu temu. Društvene mreže preplavili su snimci u kojima Boldvinova supruga priča o tome kako je rođena u Španiji i govori uz jak akcenat, a u jednoj emisiji je čak zaboravila kako se na engleskom kaže "krastavac". Međutim, prošle nedelje je u jednom uključenju na Instagramu uživo Hilarija govorila kao Amerikanka.

 

Sudeći po podacima dostupnim na internetu, Hilarija zapravo nije rođena pod tim imenom, već kao Hilari Hejvord Tomas, i to ne na Majorci, već u — Bostonu! Njena majka je dr Ketrin Hejvord, a otac Dejvid Tomas, koji su poznati u ovom gradu po uspešnim karijerama. Nakon više decenija života u glavnom gradu Masačusetsa, Tomas i njegova supruga su se penzionisali i preselili na špansko ostrvo Majorka 2011. godine, kada je njihova ćerka Hilarija imala 27 godina.


To, međutim, nije jedino bizarno!


Naime, gledaoci serije 30 Rock, u kojoj je Alek Boldvin igrao glavnu mušku ulogu, dobro se sećaju epizode u kojoj njegov lik Džek Donagi želi da se oženi šarmantnom Britankom za koju se ispostavlja da samo imitira britanski akcenat i da je iz Amerike! Ovaj snimak zavladao je američkim kutkom društvene mreže Tik Tok, gde ljudi spekulišu da je upravo Boldvinova serija poslužila kao inspiracija njegovoj supruzi.

 

1 / 15 Foto: Profimedia


Kao da je Hilari gledala ovo i krenula u akciju — prokomentarisao je jedan korisnik Tik Toka.


Molim vas, recite mi da nije gledala ovo i iskoristila kao inspiraciju — dodao je drugi.


Što se tiče porodice Boldvin, i sam Alek i njegova ćerka Ajrlend stali su u Hilarijinu odbranu.


Patetično je što neko želi da se igra detetktiva i kopa tako duboko po životu osobe koju ne poznaju — poručila je Boldvinova ćerka iz prvog braka, dok je glumac na Instagramu napisao:


Ima mnogo s***a.

 

 

makonda-tracker