ne daju im da nastave dalje

"Kad joj zatreba pažnja ― nema meru!" Hilarija Boldvin razbesnela javnost objavama nakon tragedije na snimanju filma

1

Glumac Alek Boldvin (63), koji je nedavno slučajno usmrtio koleginicu na snimanju filma, nastavlja sa svojim životom posle tragedije, ali to nije svima po volji. Nakon što je su se njegovi pratioci naljutili što je pozirao nasmejan u kostimu za Noć veštica, još veći bes izazvala je njegova supruga Hilarija...

foto: Instagram
foto: Instagram

Holivudski glumac Alek Boldvin (68) pre dve nedelje je na snimanju filma Rust u blizini Santa Fea slučajno usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins (42) i ranio režisera Džoela Souzu (48), a istraga o ovom incidentu i dalje traje.


Boldvin je potpuno skrhan posle tragedije i pokušava da se vrati normalnom životu, a javnost mu ne da tek tako nastavi dalje. Najpre se glumac suočio sa osudom jer se s porodicom kostimirao i zabavljao za Noć veštica, a sada je njegova supruga razbesnela ljude na društvenim mrežama žaleći se na to što im je nestala mačka.

 


Porodica se, odmah po Boldvinovom povratku iz Santa Fea, uputila na odmor, a tokom boravka u kući u šumi nestao je porodični mačak Emilio. Hilarija Boldvin je podelila fotogafiju mačora i napisala:


Ne možemo da pronađemo našeg mačka Emilija. Ako ga iko vidi, molim vas, pomozite mu da dođe kući. Mnogo smo uzrujani. On ima čip, ali ne i ogrlicu. Lokalna policija je upoznata sa slučajem, pa ako ga pronađete, molim vas, kontantirajte s njima.


Hilarija je zatim objavila poduži post o tome kako je Emilio pronađen.

 


Pronašli smo ga. Hvala svima koji su pomogli. Nema reči koje bi opisale koliko sam zahvalna. Neću da vas pominjem jer paparaci i tabloidni mediji zovu sve koji imaju veze s nama, pa ne želim da i vas zlostavljaju u svojoj jurnjavi za parama. Dok ovo pišem, ljudi me fotografišu kroz drveće imanja na kom smo odseli. Nisu poštovali naše molbe za ličnim prostorom, uprkos intervjuu koji smo dali pre neki dan. Jure nas automobilima, dok se vozimo s decom. Nekoliko strašnih meseci... Ovo je opasno. Molim vas, slušajte ― napisala je Hilarija Boldvin.

 

1 / 16 Foto: Profimedia


Oni koji prate ovu instruktorku joge izrazili su radost što je Emilio ponovo s porodicom, dok se na portalima mogu pročitati uglavnom negativni komentari na račun Boldvinovih. Najveći broj negativnih reakcija se odnosi na to što je tako brzo nakon što je usmrtio Halinu Hačins Alek Boldvin s porodicom nastavio dalje i što se njegova suprgua bavi svakidašnjim i ličnim temama.


"Kad ovoj ženi zatreba pažnja, ona stvarno nema meru", "Zanima je samo publicitet", "Treba li sada da ih sažaljevamo?", "Traže sažaljenje, pažnju i pokušavaju da promene narativ", "Hoće da oni ispadnu žrtve u celoj priči", "Malo smo potreseni zbog smrti Haline Hačins, izvini što nas baš briga što ti je mačka nestala na nekoliko sati", "Žao mi je mačke, njih mi nije žao"... neki su od komentara.

 

 

makonda-tracker