NIJE MU LAKO

Pred kobno snimanje filma Halinu je izveo na VEČERU: Alek Boldvin prvi put progovorio o TRAGEDIJI koja je potresla svet

1

Iako je prošlo više od nedelju dana od nemilog događaja, glumac i dalje traži prave reči kojima bi opisao kako se oseća.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Desetak dana nakon stravične tragedije koje se dogodila na snimaju filma "Rđa", Alek Boldvin uspeo je da progovori o preminuloj Halini Hačins i slučaju koji je potresao svet.

 

“Nije mi dozvoljeno da komentarišem jer je istraga u toku. Naredbu sam dobio od odeljenje šerifa u Santa Feu. Ne mogu da odgovorim ni na jedno pitanje o istrazi. Ne mogu", rekao je glumac i sa setom u glasu dodao koliko je bio blizak sa koleginicom koju se slučajno usmrtio.

 

"Ona je bila moja prijateljica. Onog dana kada sam stigao u Santa Fe da počnem snimanje, odveo sam je na večeru sa Džoelom, režiserom. Bili smo veoma, veoma dobro uhodana ekipa koja je zajedno snimala film i onda se desio ovaj užasan događaj."

 

Alek Boldvin, Metju Hačins
foto: Profimedia

 

Iako se detalji nesreće i dalje istražuju, glavni šerif  Adan Mendoza istakao je da su neke činjenice potpuno jasne.

 

"Oružje je predato gospodinu Boldvinu. Oružje je funkcionalno i ispalilo je metak, ubivši gospođu Hačins i ranivši gospodina Souzu."

 

Boldvin je sve vreme u kontaktu sa suprugom prerano preminula direktorke fotografije koji je potpuno skrhan nakon gubitka svoje voljene. Halinini roditelji nedavno su stigli iz Ukrajine kako bi pomogli oko odgajanja unuka.

 

"Momak je preplavljen tugom. Povremeno se dešavaju slučajne nezgode na filmskim setovima, ali ništa slično ovome."

 

Tokom kratkih izjava za medije, glumčeva supruga Hilarija bila je zatečena saznanjem da okupljeni ne znaju čak ni ime nastradale žene.

 

"Zvala se Halina. Ako provodite ovoliko vremena čekajući nas, trebalo bi da znate njeno ime", ljutito je rekla, a potom su se povukli, prenosi CNN.

 

 

 

makonda-tracker