strašno

TRAGEDIJA u Holivudu! Aleks Boldvin usmrtio direktorku fotografije i ranio režisera na snimanju filma

0

Čuveni glumac pucao jena snimanju filma Rust iz rekvizita i slučajno oduzeo život direktorki fotografije Halini Hačins, dok je reditelj Džoel Souza ranjen, saopštile su lokalne vlasti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom snimanja nezavisnog igranog filma Rust kod Santa Fea, glumac Alek Boldvin (63) pucao je iz rekvizita i tom prilikom je ubijena direktorka fotografije Halina Hačins (42), dok je režiser Džoel Souza (48) hospitalizovan zbog povrede, saopštila je policija Santa Fea.


Hačinsova je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde je konstatovana smrt. Još uvek nije poznato koliko su teške povrede režisera Souze, koji je trenutno u regionalnom Medicinskom centru "Kristus St. Vinsen".

 

Kako piše Variety, do pucnjave je došlo na ranču "Bonansa Krik", u blizini Santa Fea.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Pokušavamo da utvrdimo koja vrsta projektila je korišćena ― rekao je portparol policije Huan Rios.

 

U toku su razgovori policije s članovima filmske ekipe kako bi se utvrdilo kako je došlo do tragedije. Kako je Rios dodao, kancelarija lokalnog šerifa nije podnela prijave protiv bilo koga u vezi sa pucnjavom.

 

Da sve bude bizarnije, Boldvin u ovom ostvarenju igra dedu dečaka koji je slučajno izvršio ubistvo.

 

Glumac Alek Boldvin, kako piše New York Times, već je ranije imao problema sa zakonom. On je 2014. godine uhapšen jer je vozio bicikl u suprotnom smeru na Petoj aveniji u Njujorku bez dokumenata, a prilikom privođenja je bio nasilan, dok je pet godina kasnije prijavljen za nasilno ponašanje tokom svađe oko parking mesta. Pored toga, imao je više okršaja s paparacima, nakon čega je pohađao kurs za savladavanje besa.

 

 

 

makonda-tracker