nižu se uvrede

Jesu li ipak preterali? Alek Boldvin na meti SUROVIH komentara medija i javnosti zbog porodične fotografije

1

Glumac Alek Boldvin (63), koji je nedavno slučajno usmrtio koleginicu na snimanju filma, nastavlja sa svojim životom posle tragedije, ali javnost nema nameru da ga pusti da to uradi lako i brzo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudski glumac Alek Boldvin (68) pre dve nedelje je na snimanju filma Rust u blizini Santa Fea slučajno usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins (42) i ranio režisera Džoela Souzu (48), a istraga o ovom incidentu i dalje traje.


Nakon tragedije koja je zadesila filmsku ekipu i porodicu Hačins, Boldvin se video s Metjuom i Androsom Hačinsom, suprugom i sinom stradale Haline, dao izjavu policiji... Ipak, javnosti to sve nije dovoljno, pa se glumac susreo s vrlo neprijatnim komentarima zbog fotografije na kojoj je nasmejan sa svojom porodicom.

 

Na Noć veštica, popularni američki praznik koji Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija sa svojom decom tradicionalno slave uz maskiranje i poštovanje običaja, Boldvinovi su podelili porodični portret na kom su kostimirani i nasmejani.


Malo je reći da je bilo teško biti roditelj u ovom periodu. Danas smo se okupili da bismo proslavili praznik. Priprema u poslednjem trenutku, malo eksperimentisanja, ali oni su bili toliko srećni i ugrejali su mamino srce ― napisala je Hilarija na Instagramu.

 

Alek Boldvin, Hilarija Boldvin
foto: Instagram

Ubrzo im je, međutim, pokvareno raspoloženje jer je u Dejli mejlu osvanuo naslov "Šou Boldvinovih se nastavlja", aludirajući na to što Hilarija Boldvin obično dokumentuje i deli svaki trenutak u njihovom porodičnom životu. Usledile su negativne reakcije javnosti jer se glumac zabavlja tako brzo nakon što je oduzeo jedan život, kao i komentari "Šta nije u redu s Alekom Boldvinom? Otkud mu smelosti za ovako nešto?", "Ovo je tako bezosećajno", "Halinin sin više neće moći ovako da uživa","Znate ko će imati vrlo tužnu Noć veštica? Andros Hačins, sin žene koju je Alek ubio", "Dobro, život mora da se nastavi, ali ovo je nepoštovanje"...

Naravno, ima i onih koji ne razumeju šta nije u redu s ovim porodičnim portretom.


"Boldvin ima porodicu, ima malu decu koja ne treba da trpe zbog nečega što je nesrećan slučaj", kaže jedan glumčev fan na Tviteru.

 

 

 

makonda-tracker