ZALJUBLJENI

NIJE ZNAO ŠTA JE LJUBAV DOK JE NIJE UPOZNAO: Brus Vilis pored sebe ima pravu lepoticu, a ovako govori o zajedničkom ŽIVOTU i bivšoj ženi! (FOTO)

0

Pre Eme glumac je bio u braku sa slavnom glumicom Demi Mur

foto: Profimedia

U tom periodu, Brus, je izgubio nadu da će se skrasiti pored jedne žene. Nakon rastanka od Demi Mur, sa kojom je bio u braku trinaest godina iz kojeg ima i tri ćerke, izgubio je veru u ljubav koja traje čitav život.

 

Deset godina je živeo momačkim životom, bez stalne partnerke. Tokom tog perioda, bio je u nekoliko kratkih veza, ali ni jedna žena nije uspela da u potpunosti osvoji njegovo srce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisoficial) on

 

"Prvih nekoliko godina nakon razvoda su za mene bile jako teške", priseća se on. "Mislio sam da prava ljubav ne postoji i nisam verovao da je moguće voleti ponovo iskreno. Toliko sam se navikao na ideju o samačkom životu da nisam ni pomišljao da ću ponovo stati pred matičara. Tek kada je Ema ušla u moj život, on je počeo da dobija boje."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisoficial) on

 

Kaže da sad ne razume parove koji traže prostor za sebe ili one koji kažu da im je potreban predah ili pauza u vezi.

 

"Ne razumem kako neko može to i da pomisli. Sve što želim je da svaki trenutak provodim sa Emom. Pomisao da smo razdvojeni je za mene užasna. Veza sa njom je najposebnija koju sam imao u životu. Ni jedna moja bivša devojka joj nije ni do kolena."

 

Njih dvoje su se venčali u martu 2009. godine i imaju dve ćerke.

 

 

 

makonda-tracker