foto

"BLAGOSLOVENA SAM": Kim Kardašijan i njeni naslednici kršteni u Jermeniji, a ovo putovanje starleta će pamtiti i po jednom VAŽNOM SUSRETU!

0

Starleta Kim Kardašijan (38) na društvenim mrežama pohvalila se svojim fanovima da se zajedno sa svojom decom krstila u Jermeniji, zemlji iz koje potiče njena porodica.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ceremonija krštenja održana je u katedrali u Ečmijadzinu, odnosno Majčinskoj katedrali Svete Majke Božje koja se nalazi u Jermeniji, u gradu Vagaršapat.

 

- Hvala Jermeniji na ovom nezaboravnom putovanju. Blagoslovena sam što sam krštena zajedno sa svojom decom u Majčinskoj katedrali Svete Majke Božje, glavne katedrale u Jerrmeniji, koja se ponekad naziva i Vatikanom Armenske apostolske crkve. Ova je crkva sagrađena 303. godine n. e - napisala je Kim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


S njom su bila njena deca Nort (6), Sejnt (3), Čikago (1) i petomesečni Psalm, ali i najstarija sestra Kortni (40) i njena deca.

 

Fanovi su joj napisali kako im je drago što je došla u Jermeniju jer su tamo njeni koreni, ali bilo je i zlih jezika koji su mislili da se samo želi da se dopadne tamošnjem narodu.

 

- Nije ti to trebalo. U Jermeniji te ionako ne poštuju jer ste ih porodično osramotili, ovo je krštenje napravljeno s namerom da se nekom svidiš - bili su neki od komentara.

 

Kim je ovu posetu iskoristila da se upozna i druži se sa predsednikom Jermenije i večera sa njegovom porodicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Večera sa predsednikom Sarkisijanom i njegovm porodicom bila je moćna. Toliko uzbudljivih stavri koje se dešavaju u Jermeniji - pohvalila se Kim.

 

 

makonda-tracker