ZALJUBLJENI

NIJE ZNAO ŠTA JE LJUBAV DOK JE NIJE UPOZNAO: Brus Vilis pored sebe ima pravu lepoticu, a ovako govori o zajedničkom ŽIVOTU i bivšoj ženi! (FOTO)

0

Pre Eme glumac je bio u braku sa slavnom glumicom Demi Mur

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati glumac Brus Vilis tvrdi da dok ne upoznate onu pravu, niste ni svesni da do tada niste ni uživali u ljubavi na pravi način.

 

Imao je sve u životu slavu, uspeh, novac. Nikada se nije osećao usamljeno i verovao je da je njegov život sasavim dobar, kaže on.

 

"Tako je bilo dok nisam upoznao Emu. Tek tada sam shvatio koliko sam bio nesrećan, ali mi je ona takođe i pokazala koliko ljubav može da bude lepa."

 

Njihova ljubav nije bila na prvi pogled. Brus I Ema Heming, koja je od njega mlađa 23 godine, su prvo bili prijatelji, a iz tog prijateljstva se rodila velika ljubav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisoficial) on

 

U jednom trenutku, nakon godina druženja, su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, da dele iste poglede na svet, razmišljanja i interesovanja.

 

"Ema je tog dana trebala da ode za Njujork. Pre leta smo se našli i otišli na kafu i tako je naša romansa započela. Paradoks je da kad razmišljate o velikoj ljubavi, ne povezujete je sa nekim koga dugo poznajete. Verujete da je osoba koja vam je sudbinom namijenjena tajanstvena nepoznanica koju još uvek niste upoznali", započinje priču glumac.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

foto: Profimedia

U tom periodu, Brus, je izgubio nadu da će se skrasiti pored jedne žene. Nakon rastanka od Demi Mur, sa kojom je bio u braku trinaest godina iz kojeg ima i tri ćerke, izgubio je veru u ljubav koja traje čitav život.

 

Deset godina je živeo momačkim životom, bez stalne partnerke. Tokom tog perioda, bio je u nekoliko kratkih veza, ali ni jedna žena nije uspela da u potpunosti osvoji njegovo srce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisoficial) on

 

"Prvih nekoliko godina nakon razvoda su za mene bile jako teške", priseća se on. "Mislio sam da prava ljubav ne postoji i nisam verovao da je moguće voleti ponovo iskreno. Toliko sam se navikao na ideju o samačkom životu da nisam ni pomišljao da ću ponovo stati pred matičara. Tek kada je Ema ušla u moj život, on je počeo da dobija boje."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisoficial) on

 

Kaže da sad ne razume parove koji traže prostor za sebe ili one koji kažu da im je potreban predah ili pauza u vezi.

 

"Ne razumem kako neko može to i da pomisli. Sve što želim je da svaki trenutak provodim sa Emom. Pomisao da smo razdvojeni je za mene užasna. Veza sa njom je najposebnija koju sam imao u životu. Ni jedna moja bivša devojka joj nije ni do kolena."

 

Njih dvoje su se venčali u martu 2009. godine i imaju dve ćerke.

 

 

 

makonda-tracker