ZALJUBLJENI

NIJE ZNAO ŠTA JE LJUBAV DOK JE NIJE UPOZNAO: Brus Vilis pored sebe ima pravu lepoticu, a ovako govori o zajedničkom ŽIVOTU i bivšoj ženi! (FOTO)

0

Pre Eme glumac je bio u braku sa slavnom glumicom Demi Mur

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati glumac Brus Vilis tvrdi da dok ne upoznate onu pravu, niste ni svesni da do tada niste ni uživali u ljubavi na pravi način.

 

Imao je sve u životu slavu, uspeh, novac. Nikada se nije osećao usamljeno i verovao je da je njegov život sasavim dobar, kaže on.

 

"Tako je bilo dok nisam upoznao Emu. Tek tada sam shvatio koliko sam bio nesrećan, ali mi je ona takođe i pokazala koliko ljubav može da bude lepa."

 

Njihova ljubav nije bila na prvi pogled. Brus I Ema Heming, koja je od njega mlađa 23 godine, su prvo bili prijatelji, a iz tog prijateljstva se rodila velika ljubav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisoficial) on

 

U jednom trenutku, nakon godina druženja, su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, da dele iste poglede na svet, razmišljanja i interesovanja.

 

"Ema je tog dana trebala da ode za Njujork. Pre leta smo se našli i otišli na kafu i tako je naša romansa započela. Paradoks je da kad razmišljate o velikoj ljubavi, ne povezujete je sa nekim koga dugo poznajete. Verujete da je osoba koja vam je sudbinom namijenjena tajanstvena nepoznanica koju još uvek niste upoznali", započinje priču glumac.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker