domovi poznatih

DOM PREDODREĐEN ZA UŽIVANJE: Darko i Zorana Miličić otvorili su vrata svoje sunčane i luksuzne vile nadomak Dunava

13

Bivši košarkaški reprezentativac, njegova supruga i njihovo troje dece uživaju u vili pored Dunava, dok ih svakodnevno posećuju prijatelji...

 

foto: Luka Šarac

- Smučila mi se košarka. Zapravo, ja nikada nisam ni bio pravi košarkaš, više sam se provlačio - šali se Darko, koji je sportsku karijeru započeo u vršačkom Hemofarmu, a za deset sezona u NBA ligi nastupao je za Detroit, Orlando, Memfis, Njujork, Minesotu i Boston, s kojim se rastao 2012. godine. U decembru 2014. imao je svoj prvi kik-boks meč, i to u Novom Sadu. Borbu je morao da preda zbog povrede, ali kaže da se dobro zabavio. Supruga ga podržava u svemu što radi.


Darko i ja veoma smo temperamentni. On je eksplozivniji u svakodnevnom životu, a ja sam ta koja izbroji do deset. Kada je reč o poslu, tu smo isti. Čvrsti smo prilikom donošenja važnih odluka. Podržavamo jedno drugo i u hobijima. U životu je važno da imate oslonac - ističe Zorana.

 

Kada je reč o unutrašnjosti njihovog doma, dnevnom sobom dominiraju svetle boje, velika sofa, televizori i akvarijum.

 

 

foto: Luka Šarac

Tu su i Zara i Tea, jorkširski terijeri, psi kojima je dozvoljen ulazak u kuću.

 

foto: Luka Šarac


- Svakodnevno se zabavljam sa decom u njihovoj igraonici, gde sam i najsrećnija - kaže Zorana.


Lara, Lazar i Luka takođe su najveseliji u prostoru za igru, ali pokazuju sklonosti i ka sportskim avanturama.

 

foto: Luka Šarac


- Lazar trenira fudbal, Luka svog brata prati u svemu, a Lara je prava mala princeza koja uživa u baletskim kostimima i plesu - komentariše Zorana.


U podrumu dominiraju drvo i drugi prirodni materijali, a tu domaćin čuva pozamašnu kolekciju vina i prepariranu divljač.

 

foto: Luka Šarac

- Volim lov, ali daleko sam od nekog ozbiljnog lovca. Za to su potrebni odlasci u Afriku i slično, a ja nemam vremena za te stvari - kaže on. Na zidovima su fotografije Draže Mihailovića i Nikole Kalabića. Darko je patriota i neko ko se diči svojim rodom, kao i osvedočeni humanista.

 

 

makonda-tracker