domovi poznatih

DOM PREDODREĐEN ZA UŽIVANJE: Darko i Zorana Miličić otvorili su vrata svoje sunčane i luksuzne vile nadomak Dunava

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 13

Maja

04-05-2018 10:40h
Kakav kic!

Libero

05-05-2018 10:02h
Pa zasto kic.Covek talentovan iskoristio sansu i to je to!Lepa decica ,lepa zena .......

draza M.

05-05-2018 11:30h
Carstvo neukusa i kica.

Ljilja

05-05-2018 19:43h
Boze svasta!
Slika Draze???

joe

06-05-2018 02:37h
@Ljilja
Pa neće valjda sliku blaženog Stepinca

Ma da

06-05-2018 10:11h
Kakav kic , imate li vi ovo ?

Lola

06-05-2018 11:04h
Meni je prelepo. Izgleda kao Američke vile. Ne vidim šta j3 tu kič i neukus. A najvece blago 3. Dece.

Manu

07-05-2018 23:41h
Sta pa i ocekivati od sportista odakle je ovaj dosao

Maja

06-05-2019 09:27h
Neka ima, neka uzivaju, zaradio je. Sinoc gledam Radnu akciju. Jutros ovo. Neka imaju, ali neka ne pokazuju. Crno beli svet. Ovi drugi zagrevaju u loncu vodu pa se kupaju, polivaju iz serpe.

Marko

16-07-2019 01:11h
Darko je veliki covek.Spolja je kuca lepa,ali unutra kao da je malo kica.Njegova zena sebe naziva dizajnerkom?!tako da u kuci mora biti malo vise stila,ako se predstavlja kao poznavalac mode.Sto se tice divljavi,slika Draze..to je ok,to su prosto interesovanja ,ljubav,strast prema lovu ...i tu nema kica.Svaki domacin ima kutak za sebe i to postujem,to je ljubav i strast prema odredjenim stvarima bio to lov i ribolov..to svi svetski ljudi imaju..npr.i Josip Broz imao je takvu sobu.Samo mi se dnevni boravak,spavaca soba i ti delovi su nekako kitnjasti,ne odisu luksuzom vec...sta znam ipak je to do Darkove zene,jer je ona uredjivala ver.taj prostor.Ali postujem,o ukusima se ne raspravlja.Ipak nekim damama novac ne pomaze u odabiru pravih i lepih stvari.Ali postujem ,to sto se meni licno ne dopada to je moj problem. :) pozz za legendu Darka

Mimi

16-07-2019 01:14h
Kuca je lepa,ali mislim ds ovde zenska ruka nije dobro odradila svoj posao.Nekako je sve nakiceno,kitnjasto,a u drugu ruku nems nikakvih ukrasa,a sve izgleda tako...kao vasariste bez onih kitnjastih tezgica ....Jako cudno,i morao bi Dare naci nekog pravog dizajners prostora da mu odradi to kako lici.Sto se tice slika,pica,divljaci to je cool,tu nema zamerke.

Dare

16-07-2019 01:31h
Meni je Darko super lik,sve pohvale.Ali on kao da ceo zivot pored sebe ima nesto sto mu ne pripada ili pripada,....kao da mu je jedan period zivota bio toliko turbulentan da je pravio greske na mnogim zivotnim poljima.Kuca je ok,ali unutra onako,nista posebno..sto se tice enterijera i dizajna namestaja,vec vidjeno.Inace kuca,dvoriste,bazen..sve je vrh,sem uklopljenog namestaja koji je onako prazan...kao da je bez ukusa radjeno unutra tj .mislim na namestaj.Decica divna,a supruga uz duzno postovanje nekako ne ide yz njega.Imam osecaj on covek iz naroda,pametan,recit,ponosit,posten..a supruga mi nekako ne ide uz to.Te tetovaze,silikoni,polugolo oblacenje bez stila...Nekako zena takve velicine od coveka mora da odise karakterom,stilom,ponasanjem,skromnoscu,stavom,jednostavnoscu...Mozda je ona ok zena,ali nekako fizicki ne ide uz njega.Previse prsti,previse tih boja,tih silikona,nadogradnji,tetovaza,svaka druga slika tanga kupaci..neke poze,pucenja...Ipak si ti zeno Darka Milicica zena i majka troje dece..Nista lose o zeni,ali kada sam vid.slike ni na kraj pameti mi ne bi palo da Darkova zena ovako izgleda..nekako ne spojivo..Oprostiye,samo sam iskreno prok.i kucu i Darka i zenu..Pozzz

Sara

16-07-2019 01:36h
Ovo je Darkova zena?Vidjala sam na instagramu.Ja jos ne verujem nikada ne bih rekla da mu je zena u tom fazonu.Mislim ok,ali Darko mi nekako deluje skroz u drugoj prici...ali eto,o ukusima ne vredi raspravljati.Kuca super,samo da mu neko preuredi prostor dnevnog boravka i obavezno spavace sobe,a taj ko mu je uredjivao taj prostor namestaj da dobije odmah otkaz,covek nema pojma..Sve ostalo,prostor,spoljni izgled kuce,bazeni,dvoriste sve je uradjeno svetski..Poz Dare kralju..
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: