domovi poznatih

DOM PREDODREĐEN ZA UŽIVANJE: Darko i Zorana Miličić otvorili su vrata svoje sunčane i luksuzne vile nadomak Dunava

13

Bivši košarkaški reprezentativac, njegova supruga i njihovo troje dece uživaju u vili pored Dunava, dok ih svakodnevno posećuju prijatelji...

 

foto: Luka Šarac

Iza kuće je bazen, kao i veliki zidani roštilj, a u blizini je parkiran i atraktivan gliser.


Mi smo kao suncokreti, uvek se okrećemo ka suncu i pozitivnoj energiji. Za Novi Sad vezuju nas najlepše uspomene, tu smo se Darko i ja upoznali, počeli da se zabavljamo i venčali. Takođe, naša najuža porodica i najbliži prijatelji žive ovde. Zbog toga smo odlučili da budemo u Srbiji. Želja nam je da naša deca odrastaju uz svoje najbliže - tvrdi Zorana, koja se dugo bavila folklorom, a svoju prvu modnu liniju predstavila je pre tri godine na Serbija fešn viku u Novom Sadu.

 

Pored spoljnjeg bazena u dvorištu postoji i unutrašnji bazen, oko koga su stolovi za bilijar, stoni tenis i stoni fudbal.

 

foto: Luka Šarac

Svuda su raspoređeni zvučnici jer Darko voli da radi kada se u pozadini čuju njegove omiljene pesme. Uz kuću s bazenom naslonjena je teretana u kojoj su džak i najsavremenije sprave za vežbanje.

 

foto: Luka Šarac

Od prošle godine to je mesto gde Darko provodi znatno više vremena nego na košarkaškom terenu. Drugi pik na NBA draftu 2003. godine odlučio je da prestane da se bavi košarkom i prešao je na borilačke sportove.

 

NASTAVAK TEKSTA PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI.

makonda-tracker