GLOSSY DOM POZNATIH

LUKSUZ PO MERI ZAVODNIKA: Vladimir Volkov otvorio vrata svog RASKOŠNOG DOMA iz kog se pruža magičan pogled na prestonicu (FOTO)

3

Nakon više promenjenih adresa širom Evrope, naš poznati fudbaler prošle godine kupio je luksuzan stan na Novom Beogradu, iz kojeg puca prelep pogled na prestonicu
 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Fudbaler Vladimir Volkov (32) promenio je više evropskih adresa zahvaljujući svom poslu, ali kaže kako mu nigde nije lepo kao u Srbiji. Na svom terenu, među svojima, oseća se ipak najsigurnije. Imao je dvadeset godina kada se odselio od roditelja i započeo samostalan život zahvaljujući profesionalnom angažmanu u fudbalu.

 

foto: Dragana Udovičić

Zbog dobrog profita uspeo je da se stambeno obezbedi i trenutno sam uživa u luksuzu na 150 kvadratnih metara na Novom Beogradu, u stanu koji je kupio prošle godine.


- Kupio sam ga dok je bio u izgradnji. Trenutno i zvanično živim sam. Angažovao sam arhitektu na preporuku jednog našeg poznatog fudbalera i sve sam što se tiče uređenja prepustio njemu. Dao sam mu neke smernice kako bih želeo da mi izgleda stan i dobio sam odličan proizvod. Zadovoljan sam kako je na kraju sve to ispalo. Volim da uživam u ovom prostoru i ovde se osećam prijatno. Omiljena prostorija mi je dnevna soba jer je specifična i krase je velike staklene površine, zahvaljujući kojima imam pogled na ceo Novi Beograd, Banovo brdo, centar grada, novi most - ispričao je fudbaler za magazin Glossy u aprilu 2018. godine.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker