spremni na sve

Dali 88 miliona za kuću, a sad od nje prave tvrđavu: Bijonse i Džej Zi ne štede na obezbeđenju svoje vile

0

Poznati pevački par već je platio izdašnu sumu za ogromno imanje, a sada dodatno otvara novčanik kako bi maksimalno povećao obezbeđenje.

foto: Profimedia

Bijonse Džej Zi prošlog leta kupili su kuću na Bel Eru za 88 miliona dolara, a čak nije bila odmah ni useljiva. Imanje koje su pazarili ima više od 27 hiljada kvadratnih metara, a poznati par dovršava sređivanje kuće još od januara.

Sada se trude da kuću pretvore u pravu tvrđavu, prenosi Observer.

 

 

Kada su kupili kuću od Dina Mekilena, već je bila opremljena prozorima otpornim na metke i velikom metalnom kapijom. Ali oni žele još veću sigurnost u svom domu. Zato su zatražili dozvolu za dodatnu izgradnju soba za ljude iz obezbeđenja, kao i parkinga sa 10 mesta i dvospratne garaže. Dodatne zgrade za radnike u obezbeđenju biće spojene sa dvospratnom garažom i gledaće ka prednjem delu imanja. Parking će biti okrenut ka zadnjoj strani imanja, tako da nijedan deo njihove prostrane zemlje nikada neće ostati bez budne pažnje telohranitelja.

 

 

Poznati par želi da sve ovo bude gotovo do početka niihove turneje 6. juna.

Razumljivo je što par želi da se obezbedi – imaju troje male dece, ali tu je i realna pretnja nedozvoljenog upada, pošto postoji istorija provaljivanja u domove zvezda.

 

 

 

makonda-tracker