dosada je zabranjena!

Donji deo ove fotografije krije – MODNU NADMOĆ! Mali modni čak princeze Šarlin od Monaka o nošenju sive boje

0

Čak i u potpuno jednobojnim i poslovnim kombinacijama možete da izgledate vrlo atraktivno, interesantno i maštovito

Stil princeze Šarlin od Monaka je spoj modernog i klasike
Stil princeze Šarlin od Monaka je spoj modernog i klasikefoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Supruga princa Alberta II od Monaka bez sumnje se ne oblači kao sve ostale supruge evropskih plemića, ali njena izdanja ipak odišu modnom klasikom.


Princeza Šarlin uspešno kombinuje već viđene i proverene komade poslovnog stila, a svaki njen autfit izgleda interesantnije i smelije nego kada su u pitanju njene "koleginice" Kejt Midlton i ostale.


Ovih dana, njen suprug je u izolaciji zbog kovida, pa princeza od Monaka sama obavlja dužnosti. Jedna od njih bila je prisustvo na misi, gde je Šarlin stila u vrlo šik izdanju.


Spoj rolke i blejzera apsolutni je hit protekle dve sezone, a princeza je odlučila da ponese ove komade u istoj boji. Njen izbor je jednostavna pripijena rolka od tanjeg materijala i strukirani sako sa dugim reverima, a princeza nije ovo kombinovala s pantalonama, kako to obično biva.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER


Šarlin je odabrala sivu suknju od brušene kože, vrlo lagan i efektan model A-kroja, koji pada do kolena i čini da njen autfit izgleda zanimljivije i razigranije. Tome je dodala sive čizme od istog materijala, ali ponovo nije igrala na sigurno, već je birala seksepil – visoki model sa tankim štiklama.

 

Stil princeze Šarlin od Monaka je spoj modernog i klasike
Stil princeze Šarlin od Monaka je spoj modernog i klasikefoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Iako je od glave do pete u sivoj boji, Šarlin je dobrim odabirom krojeva i nijansi postigla interesantan look koji je izdvaja u masi.

 

 

makonda-tracker