praznična idila

Ovako nasmejanu je dugo niko nije video: Šarlin od Monaka više nije najtužnija princeza, a razlog je JASAN (FOTO)

0

Princeza Šarlin je sa svojim blizancima otišla u božićno selo i ispoštovala tradiciju.

foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia
foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Monegaška princeza Šarlin svakim svojim novim pojavljivanjem privuče dodatnu pažnju i uvek unese neka nova pitanja. Ovog puta je bila bez supruga princa Alberta, koji je na službenom putovanju u Nemačkoj.

 

Društvo joj je pravila ćerka princeze Karolin, Šarlot i mali blizanci Žak i Gabrijel. Njih četvoro su zajedno upalili lampice u božićnom selu i time započeli odbrojavanje do praznika.

Primetno je da princeza izgleda znatno bolje kada poredite sada i period od pre godinu dana, a mnogi su komentarisali kako je dugo nisu videli tako srećnu i nasmejanu, što je prava retkost, s obzirom na to da je zbog svog specifičnog izraza lica i dobila nadimak "najtužnija evropska princeza". Pretpostavlja se da su predstojeći praznici koje deca obožavaju, razlog za osmeh princeze Šarlin.

 

1 / 3 Foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

 

Podsetimo, Šarlin od Monaka je u proteklom periodu imala zdravstvene probleme o kojima niko nije preterano želeo da priča, a njeno povlačenje u rodnu Afriku je privuklo dosta pažnje. Kako stvari sada stoje, čini se da je Šarlin sve bolje i bolje.

 

 

makonda-tracker