budite trendi

ROLKA + SAKO = WOW efekat! 3 ideje koje možete da prepišete od influenserki ovog proleća

0

Kako da rolka pruži najbolji mogući izgled? Trendseterke kažu — kombinujte je s blejzerom. Okej, ali kako?!

foto: Victoria Chudinova/Shutterstock
foto: Victoria Chudinova/Shutterstock

Ponesite rolku sa sakoom i nećete se stideti starih fotografija kroz koju deceniju jer je ovo klasik među modnim trendovima!

 

Od jeseni 2021. godine do danas jedan od najzastupljenijih trendova je, bez sumnje, rolka — vanvremenski trend za kojim su poludel svi, od influenserki do političara.

 

Možemo nositi najobičnije jednobojne rolke na milion načina, ali je definitivno najpopularniji i, dodali bismo, najefektniji spoj rolke s blejzerom, što je ujedno i najjednostavniji način da učinite svoj izgled elegantnijim, šik, maštovitijim.
Ova kombinacija je vrlo zgodna za prelazno doba godine, a najbolje od svega je to što pruža mnogo prilika za poigravanje i kreativnost.


Kako nositi rolku i sako?

 

  • Uz farmerke.

 

 

Ako ovu kombinaciju niste spremili za neku vrlo formalnu priliku, uvek joj možete dodati dašak street style-a tako što ćete joj dodati džins.

 

Skinny, zvoncare, široke nogavice... Za koji god kroj da se odlučite, nećete pogrešiti!

 

 

  • Jedan komad jarke boje + jedan neutralan.

 

 

Ako želite da ostanete svedeni, ali da ipak napravite wow efekat, neka rolka ili sako bude u nekom neutralnom tonu, poput crne, bele ili nude boje, a drugi komad slobodno birajte u upečatljivoj varijanti: crvenoj, žutoj, pastelnoj...

 

  • Uz all black autfit.

 

 

Kombinacija koja je od glave do pete crna, ali ima jedan statement komad uvek je sjajan način da izgledate kao modni znalac i osetite se prijatno i trendi.

 

 

Ponesite crne pantalone i rolku i sve "začinite" kariranim sakoom ili, recimo, jarkim ili u kontrastnoj beloj boji, i imate hit look.

 

 

makonda-tracker