"stigla ju je karma!"

"Narod me voli više nego Šarlin!" Ljubavnica princa Alberta i majka njegovog sina ne krije PREZIR prema suparnici

4

Dok princeza Šarlin i princ Albert daju sve od sebe da sačuvaju privatnost, majka jednog od njegove vanbračne dece nije toliko ćutljiva u blizini medija...

foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia
foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Princ Albert II, koji je na čelu Kneževine Monako, od 2011. godine je u braku sa Šarlin Vitstok, nekadašnjom olimpijkom iz Južnoafričke Republike. S njom je dobio dvoje dece — princa Žaka i princezu Gabrijelu (7), od kojih je nerazdvojan.


Nakon što je njihova majka tokom cele 2021. godine imala zdravstvene probleme, Albert je bio posvećen deci i davao sve od sebe da prestolonaslednik Žak i njegova sestra bliznakinja ne pate previše zbog majčinog odsustva.

 

Za me je to prilično jednostavno – moja porodica je moj prioritet – naglasio je princ tada. – Ovo je izuzetno važno vreme u životima moje dece: način na koji odrastaju, kako sagledavaju svet. Ukoliko je jedan od roditelja odsutan iz zdravstvenih razloga, drugo mora da bude tu. Čuo sam mnogo svojih prijatelja kako se žale da je trebalo da budu više sa svojom decom. Ne želim da se kajem što ja nisam.


Međutim, malo je poznato da Žak i Gabrijela nisu jedina deca princa Alberta: on ima više dece iz vanbračnih veza, koja ne mogu da pretenduju na njegov presto.

 

1 / 8 Foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia


Jedno od njih je Aleksandre Koste, kog je Albert od Monaka dobio s Nikol, nekadašnjom stjuardesom kompanije Air France.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss_nostalgiamc


Princ Albert i Nikol, lepotica iz Togoleške Republike, upoznali su se još tokom devedesetih na jednom plivačkom takmičenju u Monte Karlu, baš u vreme kada je on prvi put sreo Šarlin, svoju današnju suprugu.


U maju 2005. godine, Nikol Koste saopštila je medijima da je otac njenog sina, rođenog 2003. upravo princ Albert. Ona je tada izjavila da je očinstvo potvrđeno uz pomoć DNK testa, koji je zahtevala Vlada Monaka, kao i da je princ potpisao overenu potvrdu o očinstvu, čiju kopiju ipak nije dobila.

 


Nakon toga, list Paris Match objavio je priču o ovom dečaku na čak 10 stranica, a ona je uključivala i Albertove fotografije sa sinom, na kojima ga drži i hrani. Nikol je ispričala da sa Aleksandrom živi u prinčevom stanu u Parizu i da od njega dobija džeparac, pretvarajući se sve vreme da je devojka jednog njegovog prijatelja kako bi sve ostalo diskretno.

 

Tada je dodala i da je Albert poslednji put video sina u februaru te godine, a prinčev advokat Tjeri Lakost potom je tužio nekoliko medija zbog kršenja privatnosti. Nekoliko dana pre ustoličenja na mestu kneza od Monaka, Albert je i zvanično potvrdio da je Aleksandre njegov sin.

 


Nije poznato u kakvim je danas princ odnosima sa majkom ovog momka, ali je s njim viđen u više prilika i navodno se odlično slažu. Nikol Koste nije strano da priča za medije o porodici koja stoji na čelu Monaka, a prošle godine je tokom zdravstvenih poteškoća koje je imala princeza Šarlin izjavila da je suprugu njenog bivšeg ljubavnika stigla karma.


Kako je ona istakla, jednom prilikom je Šarlin smestila njenog sina u prostoriju namenjenu posluzi dok je odsedao u Kneževskoj palati. Navodno je princ Albert bio "besan" kad je saznao za to.


Nakon što je čula za zdravstvene probleme svoje suparnice, ona je u jednom intervjuu istakla:


Ne zanima šta joj se dešava, zašto bi me interesovalo? Sve što joj se događa je karma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AfrikBuzz (@afrik_buzz)


Prošlog leta, ona je pozvana na jedan zvanični događaj u Monaku, kada je dočekana u velikom stilu, a tada je konstatovala:


Narod Monaka me voli mnogo više nego Šarlin. Zaista me vole i poštuju.


Ona je tada dodala da je i dalje bliska s princem Albertom, s kojim je navodno imala šestogodišnju tajnu vezu.


Znam ovog čoveka 25 godina – rekla je tada.

 

 

 

makonda-tracker