modna inspiracija

Omiljene pantalone Džej Lo garantuju urban izgled! Ovo je najpraktičniji komad za svaki dan, a nosi se uvek i uz SVE

0

Model pantalona koji je uvek u modi, a lako se kombinuje i pruža atraktivan i ležeran izgled bez sumnje ima posebno mesto u srcu latino dive Dženifer Lopez

foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez je žena koja stiže sve, pa uprkos mnogim novinama u njenom privatnom životu i brojnim poslovnim poduhvatima ona ne zapostavlja rad na novim pesmama.

 

Losanđeleski paparaci primetili su je pre nekoliko dana ispred jednog studija u Holivudu, a Džej Lo je za ovu priliku pripremila vrlo trendi i udoban stajling koji je prva modna inspiracija za hladnije dane.

 

Latino diva primećena je u urbanoj odevnoj kombinaciji, čiji su ključni deo kargo pantalone, vanvremenski trend kada je reč o street style modi.


Dženifer je punjeni kratki prsluk brenda Brunello Cucinelli ponela s krem pantalonama širokih nogavica koje koje potpisuje kuća Frankie Shop.

 

1 / 7 Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ona se opredelila za model čija cena iznosi skoro 270 evra, ali su slične varijante dostupne po znatno nižim cenama, a u pitanju su pantalone koje se mogu nositi u bilo kojoj sezoni i vrlo lako se kombinuju.


Kargo pantalone su u funkcionalne, udobne, imaju oštru urbanu crtu, a ranije su se nosile isključivo s patikama. Džej Lo ih je sada kombinovala s "kanađankama", ali je ranije ovakve modele spajala i s visokim potpeticama, čime je davala određenu ležernost svojim autfitima.

 

Dženifer Lopez
foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inspirisane vojničkim stilom, kargo pantalone obično imaju velike džepove na preklop, pravi su primer praktičnog komada za svaki dan, a Dženifer je ponela model neutralne nijanse, zahvaljujući čemu bi ovaj model mogla da ponese na bezbroj načina.

 

 

makonda-tracker