Šuškalo se da ju je 2004. prevario s njom: Džej Lo konačno iskreno rekla šta misli o Dženifer Garner

0

U kakvim su odnosima Dženifer Lopez i Dženifer Garner, često se pitaju fanovi nakon što se latino zvezda udala za Bena Afleka... 

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Ljubav Dženifer Lopez i Bena Afleka nikad nije bila jača iako se već neko vreme spekuliše da glumac nije srećan otkako je u braku s latino divom. Oni, međutim, iznova pokazuju koliko uživaju u svojoj obnovljenoj ljubavi, veoma su posvećeni tome da ovog puta njihova sreća potraje.


Džej Lo je majka dvoje dece – blizanaca Eme i Maksa (14), koje je dobila u braku s muzičkom zvezdom Markom Entonijem, dok Ben Aflek s glumicom i bivšom suprugom Dženifer Garner ima ćerke Vajolet (16) i Serafinu (13) i sina Samjuela (10). Oni često zajedno provode vreme i trude se da ojačaju međusobne odnose, a Džej Lo je sada u intervjuu za Vogue pričala o njihovoj specifičnoj porodičnoj situaciji.

 

Mnoge već dugo interesuje kakav je pevačicin stav o Benovoj bivšoj, budući da se njihov raskid 2004. godine poklopio s njegovom saradnjom sa Dženifer Garner, a ubrzo je par uplovio u vezu i venčao se. Spekulisalo se zato da je Aflek možda prevario Džej Lo s Garnerovom, što nikada nije potvrđeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

U ovom intervjuu, Dženifer se osvrnula na svoju imenjakinju i istakla da je ona "neverovatan koroditelj", istakavši da Aflek i njegova bivša supruga "zaista dobro funkcionišu zajedno".


Kako je Džej Lo objasnila, sva njihova deca su u vrlo osetljivim godinama i svi moraju da se potrude da im životi budu što srećniji.

 

1 / 7 Foto: Instagram, Genevieve Herr


Oni imaju toliko osećanja, tinejdžeri su. Ali do sad je sve išlo zaista dobro. Nadam se da ćemo graditi svoju porodicu tako da njegova deca u meni imaju saveznika, a moja deca u njemu nekoga ko ih zaista voli, brine o njima, ali može da ima drugačiju perspektivu i pomogne mi da vidim stvari koje ja, kao neko ko je toliko emotivno vezan, ne mogu – napomenula je pevačica i glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

makonda-tracker