optička iluzija

Izgleda i više i mršavije, a figura je tako ZAVODLJIVA: Caka koju Džej Lo koristi kad želi da ostavi poseban utisak

0

Kako vizuelno izdužiti figuru, najbolje zna Dženifer Lopez

foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Glumac Ben Aflek i pevačica i glumica Dženifer Lopez pre nekoliko večeri prisustvovali su modnoj reviji brenda Ralph Lauren u Kaliforniji, a bili su zvezde večeri, odeveni u crno od glave do pete i savršeno glamurozni.


Malo više pažnje ukrala je, naravno, Džej Lo, koja je izgledala vrlo elegantno u haljini pomenutog brenda, a zanimljivo je to što latino diva u poslednje vreme često razmišlja na isti način dok bira kroj toaleta za najsvečanije prilike.

 

Naime, Džej Lo sve češće nosi haljine sa V-izrezom, dubljim ili plićim, i to modele koji su sečeni odmah ispred grudi. Sve ove toalete bile su crne boje, što je ultimativni trik za skrivanje ponekog kilograma (doduše, nije da je to potrebno Dženifer). Zahvaljujući tome, ona uspeva da vizuelno izduži figuru i deluje vitkije.


Samo proteklih sedmica, nju smo nekoliko puta videli u ovakvim kreacijama!


Najnovija je pomenuta haljina modne kuće Ralph Lauren, crni model s decentnim belim vertikalnim prugama koja naizgled "podiže struk", a odatle pada ravno.

 

1 / 4 Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

 

Kombinovala ju je s efektnim crnim šeširm, cipelama i pismo-tašnicom, čime je postigla vrlo sveden i šik izgled.

 

Nekoliko dana ranije, ona je uslikana na službi pred sahranu jednog bliskog prijatelja, a tada je nosila toaletu brenda Dior iz kolekcije za jesen 2021. godine.

 

1 / 5 Foto: Seth Browarnik/startraksphoto.co / INSTAR Images / Profimedia

 

Reč je o jednostavnom modelu s tankim bretelama i V-izrezom, takođe rečenom odmah ispod grudi, a Džej Lo je i ovog puta nosila samo crnu obuću i aksesoare.


Tokom odmora sa suprugom Benom Aflekom, Dženifer je pre nekoliko sedmica uslikana u Parizu, a i tada je nosila crnu haljinu koja se širi ispod grudi.

 

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I ovom prilikom odabrala je model kuće Forte Forte koji naglašava grudi, a umesto klasičnog V-izreza odabrala je srcoliki dekolte i postigla isti efekat.

 

 

makonda-tracker