hit sezone

POZNATE SRPKINJE SU OČARANE NJIMA! Ovaj model čizmica ove zime je SVUDA, a evo kako ih naše trendseterke

1

Udobne su, praktične i vrlo, vrlo popularne!

foto: Instagram
foto: Instagram

Ovaj model lako je zarobio srca trendseterki širom sveta, iako je njihova estetika sve samo ne ženstvena i elegantna. Ipak, nudi mnogo drugih prednosti: udobne su, savršene i za sneg i za kišu, s obzirom da su u potpunosti nepromočive, izgledaju urbano i šik.

 


One su i vrlo praktične jer trendovi, koji sve više propagiraju ležeran, nekonvencionalan stil, nalažu da mogu da se nose od jutra do večeri.

 


Vojničke čizme mogu da se nose čak i na sastancima ili ako radite kancelarijski posao koji zahteva poslovni stil - uz belu košulju i klasične sive ili crne pantalone nema greške.

 


Mogu da se nose čak i tokom noćnog provoda - uz interesantne, izazovne unihopke i kratku suknju ili haljinu. Odvažne zaljubljenice u modu rado ih nose i uz trenerke, verovali ili ne, a iako zvuči nemoguće, u praksi to može da izgled vrlo moderno i kul.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Ipak, ovaj trendi model čizama najbolje se ponaša u nonšalantnim kombinacijama za svaki dan, te izgleda fantastično uz farmerke i pletivo, pamučne kratke ili midi haljine, najrazličitije suknje...

 

 

Vojničke čizme rado nose i slavne, ali i domaće lepotice, te su njihovi Instagram profila prepuni fotografija na kojima poziraju u brojnim modnim kombinacijama u kojima je ovaj aktuelni model obuće glavna zvezda.

 

 

makonda-tracker