prolećna sezona po njenom ukusu

3 komada — dovoljno za ŽENSTVEN STIL: Kraljica ulične mode Kejti Holms otkriva bez čega ne može da zamisli život

0

Da biste bili savršeno stilizovani u svakodnevnim situacijama, obavezno nabavite nešto s ovog spiska, savetuje Kejti Holms

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Holivudska glumica Kejti Holms iz dana u dan oduševljava stanovnike Njuroka svojim kombinacijama za svaki dan, zahvaljujući kojima je stekla status nekrunisane street style kraljice.


Iako i u svečanim prilikama bude najbolje odevena na crvenom tepihu, ulična moda je ono u čemu jednostavno briljira, a sada je u razgovoru za Vogue dala nekoliko korisnih saveta svima kojima se dopada njen stil.

 

1 / 23 Foto: Profimedia


Kako je istakla, u njenom ormanu postoje tri ključna elementa koji joj obezbeđuju besprekoran izgled, naročito u toplim mesecima.

 

Naime, Kejti jednostavno obožava prolećne i letnje haljine koje odišu ženstvenošću, a vrlo su praktične i lako se kombinuju. Uz to, ona preferira tzv. dopaminsko oblačenje, odnosno vedre boje, šarenilo, zabavne dezene i sve što već na prvi pogled popravlja raspoloženje i njoj i svima oko nje. Kada su u pitanju ovakve haljine, za Holmsovu je neprevaziđena dizajnerka Kejt Spejd.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grazia (@grazia_fr)


Kod Kejt Spejd volim to što joj je odeća prožete radosnom energijom. Tokom proleća je tako zabavno obući neku veselu haljinu sa cvetićima i osetiti uzbuđenje zbog promene godišnjih doba. Dopada mi se i kako se, recimo, klasični sakoi slažu s ovim zabavnim tkaninama — rekla je Kejti. — Radi se o vrlo laskavim spojevima koji slave ženstvenost.


Uz haljine, u njenom garderoberu dosta mesta zauzimaju i svačiji omiljeni komadi za svaki dan: farmerke i atlet majice.


Mislim da uvek treba da imate farmerke i dobru majicu bez rukava — objašnjava glumica.

 

Kejti Holms
foto: Profimedia

Ona nije ljubiteljka skinny modela, već radije nosi šire pantalone od teksasa.


Ja sam za opuštene krojeve — napominje Kejti.


Kada su u pitanju košulje i bluze, za Kejti su neprevaziđene marke Re/Done i Uniqlo, a uz to obožava i široke maksi suknje, koje nosi i s patikama i sa sandalama sa štiklama.

 

 

makonda-tracker