foto

Model farmerki koji se nosi 50 godina, a tek kad vidite KAPUT! Džej Lo pokazala zašto je kraljica STREET STYLE mode

0

Kada je moda u pitanju Dženifer Lopez retko kada pravi promašaje. Tako je bilo i sada, a evo kako je ponovo uz pomoć jednostavnih odevnih kombinacija postigla wow efekat

foto: Instagram
foto: Instagram

Svetski poznata glumica Dženifer Lopez voli da prati modne trendove, ali najbolje se oseća u onim odevnim komadima koji su prijatni, široki i opušteni.

 

Ona ne beži od elegancije, ne krije svoje vitko telo, ali kada je u pitanju vreme koje provodi sa porodicom tada radije bira farmerke, pantalone ili trenerke koje joj pomažu da se oseća prijatno i komforno.

 

 

Jednu takvu kombinaciju čuvena Džej Lo je  ponela pre nekoliko dana kada je sa svojim izabranikom Benom Aflekom i ostatkom porodice otišla u potragu za ovogodišnjim božićnim drvcetom u Los Anđelesu. 

 

Naime, porodica se okupila i krenula u šoping, a za tu priliku Džej Lo je odabrala najpopularniji odevni komad koji svaka žena obožava - farmerke. Ovog puta to su bile farmerke klasičnog kroja koje su savršeno istakle njen vitak struk i najobičnija bela majica koju je pevačica uvukla u njih.

 

Preko ove savršene kombinacije Dženifer je ponela prelepi dugački zeleno-beli kaput, koji je sezao doslovno do zemlje. Pepito dezeni godinama su bili must have u svakom ne samo ženskom, već i muškom gardaroberu. 

 

Dženifer Lopez
Dženifer Lopezfoto: BENS / VASQUEZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Eksapnzuju je doživeo pre nekoliko godina kada su sve svetske modne piste bile preplavljene ovim savršenim dezenom. Gotovo da nije bilo dame koja bar jednom tokom zime nije ponela neki detalj baš u ovom dezenu.

 

Pun pogodak napravila je odabirom jednostavnih belih patika. Sve se savršeno uklopilo. Par i njihovo petoro dece uživali su u odabiru idealne jelke i na posletku su uspeli i da je pronađu. Oni su zadovoljno šetali, Džej Lo je razgovarala sa decom i po svemu sudeći jako ih je usrećilo što su odvojili malo vremena kako bi ga proveli sa ukućanima. 

 

 

makonda-tracker