decembar nije za dosadu

Zameraju joj kako je uklopila boje, ali... Džej Lo ima najzabavniju šarenu kombinaciju za zimski dan!

1

Nosila ona patike i trenerku ili elegantnu toaletu, stil Dženifer Lopez je sve samo ne dosadan! Njena najnovija odevna kombinacija, koju je odabrala za porodični odlazak u bioskop, još jedan je primer kako i stajling za svaki dan može da oboji sumoran decembarski dan.

foto: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia
foto: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek nerazdvojni su nakon pomirenja u aprilu ove godine, a iako ih ponekad viđamo kako uživaju u romantičnim izlascima udvoje, oni najčešće vreme provode družeći se sa svojom decom. Vajolet, Serafina i Sem, koje je Ben Aflek dobio u braku s glumicom Dženifer Garner, i Maks i Eme, blizanci koje Džej Lo ima s muzičkom zvezdom Markom Entonijem, centar su njihovih univerzuma i brzo su postali dobri drugari, pa ovaj par često s njima uživa u aktivnostima namenjenim deci.

 

To nam pruža priliku da zavirimo u svakodnevni stil Dženifer Lopez, budući da su im paparaci uvek za petama, a pevačica i glumica iznova dokazuje da je dosada zabranjena kada je reč o njenom načinu oblačenja. Najnovija odevna varijanta, koju je ponela za porodični izlazak u bioskop u Los Anđelesu, pravi je primer toga!


Džej Lo je pored brojnih foto-reportera prošetala u interesantnom spoju čiji je statement komad džemper brenda Valentino ― kratak model ukrašen vezenim krupnim svetloroze cvetovima, koji je prava mala eksplozija boja. Gornji deo ovog komada je roze, donji rezedo, dok na rukavima vidimo i lila i burgundi boju. Ona je za ovaj džemperak izdovjila vrtoglavih 1.680 evra, a pored toga što je upečatljiv, on pruža mnogo prilika za kombinovanje i poigravanje bojama. Zato je pomalo iznenađujuće što je Dženifer uz to nosila klasične kanađanke kamel nijanse, naročito kada znamo da ona raspolaže obućom svih mogućih boja i dezena.

 

1 / 6 Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia


Kao i svaki put kad nosi ove kratke čizme, Džej Lo je odabrala farmerke, ovog puta pocepani skinny model, dok je torba delo modne kuće Coach, čije je ona zaštitno lice. Reč je o torbici u obliku sedla čija cena iznosi 450 dolara, a njena boja se opisuje kao boja crvenog peska.


Dodajte tome svetloljubičastu zaštitnu masku i imate potpuno otkačen i raznobojni stil koji privlači sve poglede.

 

 

makonda-tracker