večni & omiljeni

Kupite ih sad, mirni ste godinama: Najpopularniji komadi u 2022. pravi su MODNI KLASICI – pristupačni, šik i uvek trendi

0

Koja je odeća bila najtraženija na Guglu u 2022. godini? Nećete biti iznenađeni – to je nešto što će se verovatno nositi zauvek!

foto: Creative Lab/Shutterstock
foto: Creative Lab/Shutterstock

Godina se bliži kraju, svode se računi i sastavljaju razne liste, a obično nas najviše interesuje koji su to trendovi dominirali u godini na izmaku. Gugl nas ni u 2022. nije razočarao, pa je u susret novoj godini objavio liste pojmova koji su najčešće pretraživani u raznim oblastima – od kulinarstva do mode.


Tako smo saznali i koji odevni predmet su bili najpopularniji, a ispostavilo se da su umesto kratkoročnih trendova devojkama više pažnje privukli vanvremenski komadi.

 

Top 3 najtraženijih komada na Guglu u 2022. godini


3. Mokasine

 


Na trećem mestu našle su se loaferke, klasične cipele koje možda nisu baš po svačijem ukusu, ali im se otmenost, praktičnost i večita aktuelnost ne mogu osporiti!


Mokasine su osnova poslovnog stila i dobro opremljenog garderobera, ali se čini da nisu skoro bile toliko popularne kao u 2022. godini, naročito u septembru jer su pretežno obuća za prelazno vreme.


2. Pantalone širokih nogavica

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)


Ove godine su pantalone širih nogavica bile ultimativni trend u svakom stilu – od boho lepršavih komada do onih koja su deo poslovnih odela. Međutim, u aprilu 2022. interesovanje za njih bilo je na vrhuncu, a stručnjaci kažu da one ostaju popularne i naredne godine i savetuju da ih kombinujete s atlet majicama i širokim košuljama.

 

1. Predimenzionirane košulje


Oversized odeća više nije samo trend – ona je već godinama toliko dominantna da ulazi u klasiku i to je nešto čemu se svaka fashionista raduje!

 


Ona je uvek rado viđen komad, a u julu ove godine je "pokosila" konkurenciju na Guglu, pa je tako i najtraženiji odevni predmet ove godine i ovog leta.

 

Možete je nositi u bilo kojoj sezoni, skoro svakoj kombinaciji i na bezbroj načina, a pruža blago nonšalantan i vrlo atraktivan izgled. Izgledaće sjajno u poslovnom autfitu, oduzeće dah u street style varijanti, začiniće večernja izdanja... skoro da nema situacije u kojoj ne možete da oduševite predimenzioniranom košuljom, a ako ste dovoljno hrabre da nosite dezenirate verzije – moćan utisak je zagarantovan.

 

 

makonda-tracker