sve je osim dosadan

Kako nositi kaput koji (bukvalno) nikad ne izlazi iz mode? Za sekund vas pretvara u romantičnu princezu ili u buntovnicu

0

Kamel kaput apsolutni je vladar svake jesenje i zimske sezone, a on se može kombinovati na bezbroj načina! Evo nekoliko jednostavnih ideja.

foto: Creative Lab/Shutterstock
foto: Creative Lab/Shutterstock

Jednostavnost je često najbolje rešenje kada je reč o modi, a za šik, upečatljiv i, ipak, sveden izgled sve što vam je potrebno tokom jeseni i zime jeste kamel kaput – vanvremenski komad za koji vredi izdvojiti novac.


Među najvećim poznatim ljubiteljkama ovog modela su Kejt Midlton, koja ga obično nosi s pantalonama i bluzama, i Megan Markl, koja ga uvek kombinuje s midi-haljinama, ali mogućnosti za stilizovanje su razne.

 

Ideje za kombinovanje kamel kaputa


Odlučili se za dugu varijantu ili kraći model, ovaj kaput je siguran način da postignete otmen look. Budući da su zemljani tonovi uvek popularni tokom jesenje i zimske sezone, kamel je pouzdan način da budete aktuelni i u trendu.

 

Ipak, on pruža i vanvremensku eleganciju, a možete ga nositi na mnogo različitih načina! Potpuno crna ili bela odeća ispod kaputa najbezbedniji su način da ne napravite grešku, ali možete biti mnogo, mnogo kreativniji...

 

  • Kamel + kamel + kamel

 


Monohromatski stajlinzi proteklih sezona postigli su pravi bum, pre svega zahvaljujući Balensijaginim kombinacijama koje je nosila Kim Kardašijan.


Neutralni tonovi kao što je kamel izgledaju još bolje kada se nose od glave do pete nego neke jarke nijanse, jer autfit deluje otmenije, a eventualnu monotoniju možete izbeći tamnijom torbom i obućom.

 

  • Uz tamnobraon

 


Da biste stvorili savršen kontrast, ne morate da ostanete u okvirima crno-belih kombinacija. Kamel kaput i braon odeća ispod njega upečatljiv su spoj, a najbolje izgleda ako odaberete kožne pantalone ili suknju tamne nijanse.

 

  • Uz roze komade

 


Puder-roze ili najdrečavije verzije ove boje – baš sve će se odlično uklopiti uz kamel kaput.

 


Pantalone, suknje, tašne, bilo šta u pink nijansi dodaće na ženstvenosti i romantici stajlinga i pokazati da se ne plašite da eksperimentišete, a ako odaberete ciklama varijantu bićete prava modna buntovnica.
 

 

makonda-tracker