inspiriše

U srpskim prodavnicama ih ima na svakom koraku: Omiljene pantalone Jelene Đoković možete nositi od januara do decembra

0

Ima ih u svim bojama i idu uz sve! Ove pantalone su udobne, šik, stoje svakom tipu građe, a uklapaju se i u formalni i u ležerni stil

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Supruga srpskog tenisera Novaka Đokovića i direktorka fondacije koja nosi njegovo ime Jelena Đoković proteklih meseci blista u baš svakoj prilici i demonstrira efektan business casual stil.


Jelena se u više prilika pojavila u baš takvim odevnim kombinacijama – savršenim za poslovne sastanke, televizijska pojavljivanja radi razgovora na ozbiljne teme i sl, ali uz dašak nonšalancije koju i te kako ume da iznese.

 

Primetili smo da smo je najčešće viđali u jednom modelu pantalona, koji supruga Novaka Đokovića ima u više boja i maestralno ih kombinuje s obućom, gornjm delom odeće i aksesoarima.


U pitanju su duboke poslovne pantalone nešto širih nogavica, koje su apsolutni hit ove godine. Ovakav model u crnoj boji jedino je što italijanska glumica Monika Beluči bira kada želi da nosi pantalone, a manekenke Bela Hadid i Hejli Biber nose ih, kao i Jelena, u svim bojama i svim mogućim prilikama!

 

Jelena Đoković
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Manje ili više široke nogavice, ravne ili blago zvonaste, Jelena preferira modele "na crtu", koje odišu otmenošću, a različitim prilikama ih prilagođava mudrim kombinovanjem: s patikama, salonkama, blejzerima, bluzama, džemperima... čime ih pretvara u ultrapraktičan komad.


Jelenu smo najpre u jednoj televizijskoj emisiji videli u beloj varijanti ovakvih pantalona...

 

Jelena Đoković
foto: jelenadjokovicndf/Instagram

... potom je na Novakovom meču u Torinu odabrala crvene duboke pantalone širokih i dugih nogavica...

 


... a onda smo je videli i u bež verziji!

 

Jelena Đoković
foto: Instagram / jelenadjokovicndf

 

 

makonda-tracker