obavezno nabavite par

Mogu da izgledaju elegantnije od bilo koje haljine: Ovo je JEDINI model pantalona koji nosi Monika Beluči

1


Proslavljena italijanska glumica žena je jednostavnog stila, ali baš svaki put ostavi snažan utisak svojim modnim izdanjima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Italijanska filmska zvezda Monika Beluči (57) jedna je od poslednjih diva svetskog filma, a uz izuzetan talenat i lepotu mnogi neizostavno pominju i njen odevni stil.


Čuvena lepotica preferira svedene odevne varijante, oštre linije, jednostavnost u izrazu, pa su obično njen izbor monohromatske i ne preterano komplikovane kombinacije.

 

Kada je u pitanju haljina — Monika uglavnom bira maksi modele koji tek prate liniju tela, a kada je reč o pantalonama — uvek su u pitanju slične.


Reč je o modelu koji je italijanska glumica nosila proteklih dana, kada je uslikana u Milanu tokom šopinga. Ona snimljena kako iz prodavnice staklene kućne dekoracije VENINI izlazi od glave do pete odevena u crno. Monika je odabrala crni kaput do kolena, ispod kog je nosila crnu bluzu, a tu su i crne pantalone sa zvonastim nogavicama, koje prekrivaju deo espadrila.

 

1 / 4 Foto: Mimmo Carriero/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia


Slavna glumica već godinama uvek kada nosi pantalone bira isključivo crne i vrlo komotnih nogavica, a u najvećem broju slučajeva to su zvoncare.

 

Reč je o modnom klasiku, koji naročito proteklih godinama doživljava pravi bum, a u pitanju je tip pantalona koji odiše elegancijom i daje šik notu svakoj odevnoj kombinaciji. To posebno postiže zahvaljujući činjenicu da obično nosi crnu boju, koja je odlična za kombinovanje i svaki autfit čini otmenijim — čak i onaj za šetnju i kupovinu!

 

 

makonda-tracker