FOTO

Kraljica ulične mode u neprevaziđenom BAGGY modelu: Kejti Holms ima kombinezon iz snova koji stoji svakoj ženi

0

Kejti Holms je nakon svih problema srećna u ljubavi sa Bobijem Votenom III, a kraljica ulične mode je ponovo opravdala svoju titulu.

foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejti Holms je poznata po svom prepoznatljivom stilu koji neguje godinama, a njene ležerne i maksimalno udobne kombinacije su idealne za svaki dan i za one žene koje poštuju takav stil.

 

Kejti i Bobi su iskoristili lepo popodne da prošetaju, a neumorni paparaci su ih odmah primetili. Kejti je ponovo srećna i zaljubljena, spekulisalo se i da je možda ponovo trudna, a zasigurno je da je glumica zaslužila to nakon svih problema posle razvoda od Toma Kruza.

Za šetnju parkom Kejti je odabrala oversized kombinezon, što je proverena kombinacija kada je ona u pitanju, jer glumica je prepoznatljiva po širokim odevnim predmetima.

 

Kejtin baggy kombinezon boje karamele ima neverovatno široke i duge nogavice, pa će vam na trenutak zaličiti na maksi-haljinu. Za neke spoj nespojivog, ali za Kejti pravo rešenje, crne patike koje je uklopila uz celu kombinaciju i četvrtasta kožna torba tamno-smeđe boje.

 

1 / 3 Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Kejti Holms je pobornik prirodnog izgleda i negovane kože, pa je često možemo videti bez šminke, u opuštenim izdanjima kako napokon uživa u životu.

 

 

makonda-tracker