modni klasici

Kako izgledati mršavije u suknji? Ovi modeli mogu da sakriju i do 10 kilograma, oblikuju telo i uvek su u modi

0

Ukoliko zbog viška kilograma radije izbegavate suknje, pravite veliku grešku!

foto: garetsworkshop/Shutterstock
foto: garetsworkshop/Shutterstock

Pored toga što pružaju udobnost i šik izgled, suknje mogu biti vaš najverniji saveznik ako želite da vizuelno suzite figuru – samo izaberite pravi model!


Koje suknje čine da izgledamo mršavije?


Od modela A-kroja preko pencil varijani do onih koje oblikuju telo u figuru peščanog sata, mnogo je načina da budete zadovoljne svojim izgledom i samopouzdano uživate u svačijem omiljenom komadu, u bilo kojoj sezoni!

 

  • Asimetrične suknje


Za party devojke, modeli asimetričnog kroja nenadmašan su izbor, a u poslednje vreme su vrlo popularne.

 

 

Odaberite dublji model, koji će vam pomoći da "ušuškate" višak u predelu stomaka i kukova i upotpunite ovo izdanje kratkim čizmama ili salonkama i imate savršen look za doček Nove godine!

 

  • Teksas suknja ravnog kroja

 

Ako radije ne biste nosili mini-suknje ili one potpuno pripijene uz telo, to ne znači da treba da se odreknete modela od džinsa.

 

 

Teksas suknja od krutog materijala i sa visokim strukom vaše je tajno oružje za mršaviji izgled, a možete da je kombinujete i sa elegantnim komadima poput bluza i košulja i s ležernim predimenzioniranim džemperima.

 

  • Pencil suknja "s forom"

 

Uski modeli do kolena ultimativni su trik za postizanje otmenog izgleda, a umesto jednostavne pencil suknje ponesite neku statement varijantu – sa šlicem koji će joj dodati udobnost, zanimljivim printom, nabranu u predelu stomaka...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Meier (@max_laurenz)

 

  • Lepršava midi-suknja

 

Uz efektnu boju, poput jarkoružičaste, jednostavna suknja A-kroja koja pada ispod kolena može biti vaš omiljeni odevni predmet!

 

 

Duboka varijanta omogućiće vam da stomak, struk i kukovi deluju uže, a ako odaberete plisirani model daćete svom izgledu i notu razigranosti.

 

 

makonda-tracker