trendi

Reakcija njenog supruga govori sve: Ana Rajković uz pomoć 3 potpuno različita autfita hipnotisala Dohu

1

Ana Rajković je za svega 24 sata napravila pravu pometnju u Kataru.  

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Manekenka Ana Rajković je poput Anastasije RažnatovićSofije MIlošević, Snežane Stojković i drugih partnerki naših predstavnika na Mundijalu došla u Katar kako bi pružila podršku našim momcima pred odlučujući meč na Svetskom prvenstvu sa Švajcarskom. 

 

I svega za nešto više od 24 sata Ana Rajković je prošetala tri totalno različita autfita, od kojih se ne zna koji je efektniji! 

 

 

Prvo veče se, verovatno u skladu sa delom dana, odlučila da za tamne boje, gola leđa, vezanu kosu, uz neizostavan nakit u vidu minđuša i narukvica. Naravno, detalj koji se ovde posebno ističe i čini ovu kombinaciju kompletnom je crno zlatna torbica.

 

 

Zatim, Ana se odlučila za totalno drugačiji "fazon". Zamenila je tamne boje za svetle i odlučila se za bež nijansu. U pitanju je bila dugačka haljina sa malo dubljim dekolteom, koja se potpuno uklapa u pustinjski stil Dohe. 

 

 

I za kraj, najprovokativnije izdanje. Maslinastozelena dvodelna kombinacija, sa izrazito dubokim dekolteom, koji dovodi do izražaja sve atribute lepe Ane. Za ovu priliku Rajkovićeva je i malo promenila frizura, tačnije odustala je od repa i odlučila se za puštenu kosu.

 

 

Ono što je posebno zapalo za oko su reakcije njenog muža Predraga Rajkovića na sve tri izdanja zanose Ane. Na sva tri posta na Instagramu popularni Rajković je ostavio tri emotikona sa srcima umesto očiju, što dovoljno govori šta on misli o izgledu svoje supruge.

 

Ana Rajković, Predrag Rajković
foto: Instagram

 

Takođe, ni Ana na sve to nije ostala nema te je golmanu naše selekcije odgovorila sa tri srca i pokazala da je srećni par zaljubljen kao i prvog dana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker