moderno, trendi

Maksi haljina u boji katarskog sunca: Anastasija Ražnatović u SMELOM izdanju koje je zapalilo celu Dohu (FOTO)

0

Put u Katar Anastasija Ražnatović iskoristila je kako bi upoznala ovu prelepu zemlju 

foto: Instagram
foto: Instagram

Svetsko prvenstvo u fudbalu podiglo je veliku prašinu u proteklih nekoliko dana. Mnogi naši fudbaleri otputovali su u Katar, a društvo su im pravile njihove devojke ili supruge

 

Jedna od njih bila je i Anastasija Ražnatović, koja je pre nekoliko dana svim srcem bodrila svog momka Nemanju Gudelja koji je igrao u utakmici u kojoj je reprezentacija Srbije poražena od reperezentacije Brazila. 

 

 

Za tu priliku ona je odabrala upečatljiv autfit, koji takođe nije ostao neprimećen. Ipak, njena nova objava na društvenim mrežama izazvala je pravu lavinu komentara.

 

Anastasija je ovo putovanje iskoristila kako bi uživala na lepom katarskom suncu, a za tu priliku ponela je haljinu koju ne može da nosi svako. U pitanju je maksi haljina boje sunca, sa velikim šlicevima do kukova sa strane i prorezima iznad struka.

Dok je koračala po pesku vetar je nosio haljinu i tada smo mogli da vidimo njenu izvajanu liniju. Čini se da su žene i devojke fudbalera spremno dočekale put u Katar i da su se potrudile da ostave najbolji mogući utisak.

 

O stajlingu mnogih lepotica se pisalo i pisaće se i narednih dana, sve dok traje ovaj važan sportski događaj, a nama ostaje samo da s nestrpljenjem isčekujemo stajlinge nekih od najlepših žena sveta. 

 

 

makonda-tracker