skladna porodica

Nameštaj i boje kao u najlepšem snu: Zavirite u luksuzni dom reprezentativca Predraga Rajkovića i njegove supruge Ane

0

Fudbalska reprezentacija je već otputovala u Katar i čeka svoju prvu utakmicu na Mundijalu, a ono čime još srpski fudbaleri mogu da se pohvale, osim odličnom igrom, svakako su njihovi luksuzni domovi i idilične porodice.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Jedan od najboljih golmana Predrag Rajković već godinama brani u inostranstvu, a svojim talentom i trudom je obezbedio i mesto u reprezentaciji, što je jako značajno za svakog sportistu.

 

Poznato je da je golman u braku sa Anom Rajković, sa kojom ima i dva sina, Relju i Tadiju, a nedavno je privukao pažnju i kada je nakon klubske utakmice starijeg sina fotografisao sa jednim od najboljih igrača svih vremena Lionelom Mesijem.

Ana je jedna od najatraktivnijih žena fudbalera, a s obzirom na to da ona sa decom prati supruga po celoj Evropi, vrlo često i objavljuje različite fotografije na društvenim mrežama. Ono što najviše pažnje privlači, pored Aninog izgleda, svakako je njihov luksuzan dom koji odiše pravom porodičnom toplinom.

Sudeći po Aninim fotografijama, sve je uređeno sa stilom, a akcenat je na širini prostora i masivnim komadima nameštaja.

Dominiraju braon i bež nijanse, dok je nekima dnevna soba i luksuzni pod jedan od najbolje uređenih delova kuće. 

Podsetimo, Predrag je jedno vreme branio u francuskom Remsu, a ovaj par je dospeo u centar pažnje kada su nakon dve pljačke kuće, opljačkali i njihov lokal. Rajkovići su bili opljačkani dva puta za dve godine u Francuskoj, a procenjena šteta je bila oko 300.000 evra, lopovi su odneli garderobu, nakit i novac.

 

 

makonda-tracker