stigla podrška

Nekada se šuškalo da će se oroditi: Ana Rajković i Anastasija Ražnatović pokazale kako se provode u Kataru

0

Pre nekoliko godina, dve lepotice su imale drugu vrstu veze, a danas su prijateljice i izabranice fudbalera u misiji da im zajedno pruže podršku u važnom trenutku

foto: @raznatovicanastasija, Instagram
foto: @raznatovicanastasija, Instagram

Dok se fudbalski reprezentativci Srbije spremaju za odlučujući meč u grupi, susret sa Švajcarskom u kom će se odlučivati hoće li naš tim učestvovati i u eliminacionoj fazi Svetskog prvenstva, u Katar je stigla važna podrška.


Supruge i devojke naših fudbalera doputovale su u Dohu, gde se spremaju da iz sveg glasa navijaju za svoje supruge i momke i njihove kolege, a među najpoznatijima su pevačica Anastasija Ražnatović i manekenka Ana Rajković.

 

Dok je Anastasija devojka fudbalera Sevilje Nemanje Gudelja, Ana je godinama u skladnom braku s golmanom Majorke Predragom Rajkovićem, s kojim ima dvojicu sinova.


One su na Instagramu podelile fotografiju na kojoj ih vidimo kako zajedno uživaju u bašti jednog kafića, obe u ležernim izdanjima i bez trunke šminke.

 

Anastasija Ražnatović, Ana Rajković
foto: @raznatovicanastasija, Instagram

Inače, pored toga što su izabranice naših reprezentativaca, Anu i Anastasiju povezuje još nešto: 2017. godine, dok je još bila Ana Cakić, manekenka je bila u vrlo kratkoj vezi s Veljkom Ražnatovićem, Anastasijinim rođenim bratom.

 

Veljko Ražnatović, Anastasija Ražnatović, Ana Cakić
foto: Instagram

Njih dve su i u to vreme često pokazivale da imaju sjajan odnos, koji se očigledno nastavio i u godinama koje su usledile.

 


 

makonda-tracker