savršeno za veče

Izazovni korset & najtrendi farmerke sezone: Snežana Borjan u Kataru prkosi STROGIM PRAVILIMA oblačenja

1

Ovaj model teksas pantalona pomalo je ristkantan je može da vizuelno da doda koji kilogram, ali ako imate stas kao Snežana Borjan – može da stoji samo savršeno!

foto: snezanafi, Instagram
foto: snezanafi, Instagram

Poznati golman Milan Borjan, igrač FK Crvena zvezda, nastupiće na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde brani za reprezentaciju Kanade.


Slavni sportista i njegova porodica emigrirali su u ovu zemlju posle izbeglištva iz Hrvatske tokom devedesetih, a on je karijeru započeo upravo u Kanadi, te danas stoji između stativa tamošnjeg državnog tima.


S tribina će mu podršku pružati najbliži – sin Filip i supruga Snežana, koja je u Katar stigla spremna za visoke temperature, ali ne pretarano opterećena strogim pravilima oblačenja.

 

Snežana Borjan,koja važi za jednu od najatraktivnijih supruga fudbalera na našim prostorima, pokazala je da uživa u čarima ove bliskoistočne zemlje i da se sjajno provodi iščekujući mečeve svog izabranika. Za prvu šetnju Dohom, ona je pripremila poseban autfit, koji možda nije u skladu s onim što je u Kataru često videti na ulici, ali je bez sumnje vrlo trendi.


Ona je, naime, pozirala u bledoroze korsetu prekrivenom čipkom, a izbor je pao na model bez bretela koji savršeno ističe njen uzan struk.

 

Snežana Borjan
foto: snezanafi, Instagram

Ovaj uvek aktuelan komad kombinovala je s vrećastim farmerkama, i to svetlim modelom koji je idealan za nešto ležernije prilike, poput pušenja nargile u trenucima opuštanja. U pitanju su tzv. balon-farmerke, pomalo riskantan par teksas pantalona, koji može vizuelno da učini da figura izgleda kraće i šire, ali ako ste vitki kao Snežana Borjan – mogu da stoje samo besprekorno!

 

Snežana Borjan
foto: snezanafi, Instagram

Dobro veče, Doha – napisala je Snežana u opisu ove fotografije, koju su za kratko vreme "lajkovale" hiljade njenih pratilaca.

 

Kako je pokazala, ovaj autfit upotpunila je plavim Bottega Veneta papučama sa štiklama, dok se ogrnula kratkim blejzerom plavo-belih karo šara.

 

Snežana Borjan
foto: snezanafi, Instagram

Snežana je, inače, na ramenu nosila bež torbu modne kuće Chanel, i to model Flap 19, čija cena iznosi više hiljada evra.

 

 

 

 

makonda-tracker