stvara figuru peščanog sata

Kad se Kejt Midlton okrenula, Britanija je uzdahnula: Ova šik KAPUT-HALJINA princeze od Velsa je rezervisana za DAME

0

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton jednostavno ne greši kad je moda u pitanju, a njena najnovija odevna varijanta je preplavila modne portale

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U Londonu je pre nekoliko dana održana svečana ceremonija povodom Dana sećanja, koji se tradicionalno nakond Prvog svetskog rata obeležava u državama članicama Komonvelta u čast pripadnicima oružanih snaga koji su poginuli na dužnosti.


I ovog puta se tim povodom okupila britanska kraljevska porodica, a dok su kralj Čarls III i njegov prestolonaslednik princ Vilijam bili u svojim svečanim uniformama i na ulici sa vojskom, njihove supruge pratile su događaj s balkona.

 

Kraljica supruga Kamila i princeza od Velsa Kejt Midlton bile su, kao i obično za ovu priliku, bile odevene u crno i nosile prateće šešire, a supruga princa Vilijama još jednom je oduševila svojim modnim odabirom.


Kejt je poznata kao velika ljubiteljka kaput-haljina, a sada se opredelila za model koji potpisuje brend Catherine Walker, koji je obožavala i prethodna vlasnica titule princeze od Velsa i njena svekrva Dajana.

 

1 / 4 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


U pitanju je model do kolena koji vizuelno izdužava figuru zahvaljujući svom kvalitetnom A-kroju. Kejtina kaput-haljina ima gornji deo na preklop, s "nevidljivim" kopčanjem i jedva primetnim dijagonalnim linijama, a reč je o strukiranom komadu koji se od kukova širi i blago leprša.


Midltonova je, kao i uvek za Dan sećanja, nosila crni šešir šireg oboda, a sada je to aksesoar Filipa Trejsija, koji je upotpunila Mulberry pismo-tašnicom crne boje.


Ispod cvetova maka, simbola koji tokom čitavog novembra princeza od Velsa nosi neizostavno u znak sećanja na stradale vojnike, okačila je dijamantski broš, a tu su i skupocene viseće minđuše s dijamantima i biserima.

 

 

 

makonda-tracker