IPAK IMA ISTINE U GLASINAMA

NISU HTELE NI DA SE POGLEDAJU: Prinčevi Vilijam i Hari KONAČNO na istom mestu — Kejt i Megan METRIMA udaljene jedna od druge

3

Nakon što su svetski mediji nekoliko nedelja pisali o lošem odnosu Kejt Midlton i Megan Markl, one se nisu ni potrudile da sakriju netrpeljivost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uprkos tenziji između princa Vilijama i princa Harija, braća su koračala jedan pored drugog na obeležavanju Dana sećanja, koji se svake godine praznuje u znak sećanja na stradale u Prvom svetskom ratu.

 

Na pomenutom događaju mogli smo videti i vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton i vojvotkinju od Saseksa Megan Markl, koje su odlučile da budu udaljene i ni u jednom trenutku nisu fotografisane niti viđene zajedno, što ranije nije bio slučaj kada su se pojavljivale porodično.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Kejt Midlton sedela je na balkonu Kancelarije za inostrane i poslove Komonvelta u društvu kraljice Elizabete Druge i Kamile, supruge princa Čarlsa, dok je Megan bila na drugom balkonu sa (u hijejarhiji nešto niže rangiranim članovima kraljevske porodice) Sofi, suprugom kraljičinog sina Edvarda i groficom Veseksa, i Timom Lorensom, Harijevim tečom.


Kejt je ponela kaput s potpisom Aleksandra Mekvina koji se ističe vojnim stilom, dok se Megan pojavila u crnom kaputu s pojasom i crnoj haljini.

 

 

makonda-tracker