klasika

Moći će da ga nose i njene unuke: Kaput Kejt Midlton savršen kada ne znate šta da obučete u novembru

0

Uvek aktuelan, damski, otmen i laskav za svaki tip građe, ovaj kaput je jedan od boljih izbora supruge princa Vilijama

foto: EPA-EFE/NEIL HALL
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Princeza od Velsa Kejt Midlton (40) posetila je danas u Londonu jedan dečiji centar, u kom je sa osobljem razgovarala o brizi o mentalnom zdravlju porodice i njihovim iskustvima u pomaganju majkama iz osetljivih društvenih grupa.


Za ovu priliku, supruga princa Vilijama odabrala je neočekivano luksuzan komad, ali definitivno praktičan i jedan od onih koje ćemo i u budućnosti viđati na njoj.

 

Ona je, naime, uslikana u tamnom maslinastom kaputu "Elva" brenda Hobs, čija cena iznosi vrtoglavih 369 funti, odnosno nešto manje od 50.000 dinara. Kejt ispred ove ustanove nije pokazala odevnu kombinaciju koja se krila ispod kaputa, ali je i on sam za sebe dovoljan da modni portali budu preplavljeni njenim fotografijama.


Princeza od Velsa poznata je kao velika ljubiteljka kaput-haljina, pa je moguće da je strateški ponela ovaj komad s namerom da ostane u njemu, a reč o kvalitetno krojenom modelu koji laska figuri.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL


Ket preferira duže kapute, koji izgledaju savršeno na njenom vitkom telu, a sada je odabrala jedan koji je jedva primetno strukiran i nešto komotniji u predelu kukova i zadnjice, i uopšte, donjem delu. Takvi modeli odličan su izbor ako želite da sakrijete eventualni višak u tom delu tela, a Kejt je mudro vezala i pojas koji se dobija s kaputom kako bi dodatno naglasila struk.

 

Uz to, reč je komadu vanvremenskog dizajna, pa će ovaj skupoceni komad moći da se nosi dugo, pa bi čak i njena ćerka princeza Šarlot mogla da se pojavi u njemu kad poraste, u najmanju ruku.

 

Kejt Midlton
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Ispod kaputa nazirao se pleteni maslinastozeleni komad, najverovatnije haljina, javljaju britanski mediji, a Kejt je sve kombinovala sa maslinastim salonkama od prevrnute kože i zelenom tašnicom modne kuće Jimmy Choo za koju je izdvojila više od 700 evra.

 

Kejt Midlton
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Iako je poznata po tome što najradije nosi vrlo pristupačan nakit, uz to što za posebne prilike pozajmi minđuše iz kolekcije kraljice Elizabete ili koje su pripadale princezi Dajani, sada se počastila bisernim visećim minđušama dizajnerke Kiki Mekdone koje koštaju više od 600 evra.

 

 

makonda-tracker