bez greške

Lako se kopira i zgodno je za sve prilike: Jelena Mur zna najelegantniji način da nosite rolku – i to uz PATIKE!

0

Glumica Jelena Mur pridružuje se ekipi serije "Azbuka našeg života", a tim povodom danas se pojavila pred predstavnicima medija

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Nakon uspešne prve sezone serije "Azbuka našeg života", najavljena je druga sezona, u kojoj ćemo ponovo gledati drage likove, koje tumače maestralna Aleksandra Janković, Jadran Malkovič, Isidora Simijonović, Miona Marković...


Glumačkoj ekipi se u drugoj sezoni pridružuje koleginica Jelena Mur, koju televizijska publika obožava zbog uloge u seriji "Pevačica", u kojoj je igrala ljutu suparnicu lika Milice Pavlović, a oduševila je i u filmu "Dara iz Jasenovca".

 

Na predstavljanju nove sezone serije "Azbuka našeg života" Jelena se pred okupljenim predstavnicima medija pojavila u vrlo šik izdanju, koje predstavlja pravi miks stilova i spaja sve aktuelne trendove ove sezone.


Prošle godine, rolke su napravile neočekivani modni bum i viđali smo ih u različitim varijantama, a najpopularnije bile su u spoju sa sakoima. Jelena je zato mudro ponela belu rebrastu rolku ispod navy odela, a opredelila se za predimenzionirani model. Reč je o dugačkom sakou i pantalonama širih nogavica, što je još jedan vrlo popularan trend ove jesenje sezone.

 

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Odela se ove godine nose uz maltene svaki tip obuće, a Jelena Mur je otišla korak dalje – kombinovala je ovaj elegantni komplet s trendi belim patikama, unevši crtu ležernosti u svoj izgled.


Patike su najnoviji dodatak otmenim odelima kojem influenserke ne mogu da odole ove jeseni. Bez obzira na to kakva odela biraju – šira, pripijena, jednobojna, dezenirana, svedena ili u nekim jarkim bojama, trendseterke obično kombinuju s patikama bele boje.

 

 

 

 

makonda-tracker