tako se to radi!

Jednom rečju – DAMA! Sloboda Mićalović očarala Beograđane otmenim izdanjem koje je šik, udobno, a ZAUVEK U MODI

0

Glumica zna pouzdan i proveren način da ostavi utisak, a na sinoćnoj premijeri pojavila se u elegantnoj odevnoj kombinaciji koja je hit sezone

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Čudotvorac tumanski" Bojane Krstić, u kojoj jednu od glavnuh uloga igra glumica Sloboda Mićalović.


Šarmantna glumica premijeri je prisustvovala u društvu ćerki Mile i Vere, što je bilo njihovo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu, a Sloboda je još jednom pokazala zbog čega se žene dive njenom stilu.


Ženska odela su proteklih sezona jedan od vodećih trendova, pa ih viđamo i u svečanim i u ležernijim prilikama, a glumica je za ovaj događaj odabrala vrlo otmenu varijantu i kombinovala ju je maestralno.

 

Sloboda se opredelila za vrlo elegantno odelo crne boje, i to blago predimenzionirani model za kakvim su lude svetske trendseterke poput Hejli Biber, Viktorije Bekam i Irine Šajk.


U pitanju je komplet sastavljen od strukiranog blejzera s džepovima na preklop i pantalona širih nogavica, a ovakve varijante odela sjajan su na način da se suptilno istakne figura i da se zadrži udobnost. Glumica je uz to ponela salonke sa špicastim vrhom, koje odlično izgledaju u kombinaciji s dužim nogavicama, kao i pismo-tašnu crne boje.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Svemu je dodala jednostavan nakit, u vidu sitnih visećih minđuša i decentne ogrlice, kao i upečatljiv prsten.


Sloboda je na Instagramu podelila jednu fotografiju s premijere, a njeni pratioci oduševljeni su svedenim i otmenim izdanjem koje je ona odabrala.


"Kraljice naša, pons, naša dika, divimo ti se svi", "Jednom rečju – dama", "Prelepa i preslatka"... neki su od komentara njenih pratilaca.

 

 

 

makonda-tracker