talentovan i vredan

Za život je zarađivao konobarišući, a onda su usledile dve velike uloge: Ko je talentovani mladi glumac Đorđe Mišina?

0

Dve velike uloge donele su mu iznenadnu popularnost, a dok se nije oprobao u glumi za život je zarađivao na različite načine

foto: Instagram
foto: Instagram

Naš mladi glumac Đorđe Mišina oduvek je sanjao da postane veliki glumac. Upisao je glumu na Akademiji umetnosti, a sada je na završnoj godini.

 

Uprkost tome što glumu još uvek nije diplomirao Đorđe je uplovio u glumačke vode, a publika je oduševljena onim što je imala prilike da vidi.

 

Prvi put na daske koje život znače je stao kada je imao svega 15 godina, i to u pozorištu "Dadov", dok je prvo veću ulogu imao u filmu Nikole Ljuce "Posmatrači".

 

 

U jednom od intervjua koji je dao za domaće medije mladi glumac je otkrio da nije očekivao ovakav uspeh. Kako kaže, pre fakulteta je radio selidbe, pa u jednom hotelu kao konobar, zatim za štandom u tržnom centru. I ništa mu nije bilo teško.

 

Uvek mi je zabavno, non-stop tražim da radim nešto, volim putovanja, prirodu, sport… Život će mi sigurno biti ispunjen – rekao je on jednom prilikom.

 

Nedavno se oprobao u svetu filma kada je dobio dve potpuno žanrovski različite uloge. U pitanju su serije, "Ubice moga oca" i "Azbuka mog života". U jednoj igra nasilnog momka, dok je u drugoj povučeni i emotivni gej momak koji živi na Ibici.

 

 

Publika ga je veoma dobro prihvatila, a s nestrpljenjem se isčekuje svaka njegova nova uloga.

 

Đorđe kaže da je od malena znao da će se baviti glumom, jer ona za njega nije posao i moranje, već jedan vid zabave. Kao dete je gledao mnogo filmova, pročitao mnogo knjiga, ali nisu izostale ni video igrice.

 

Za njega su pozorište i film pravi izazov, ali i mesto gde mašta ima primat. U njima, kako kaže, sve može da se stvori.

 


 

makonda-tracker