divni su

Svi pričaju o Emiliji iz serije PEVAČICA, a ona u ljubavi ima MNOGO SREĆE: Ovo je muž prelepe Jelene Mur (FOTO)

1

Jelena Grujičić Mur osvojila nas je ulogom u filmu "Dara iz Jasenovca", a sad privlači pažnju ulogom Emilije Mladenović u seriji "Pevačica".

foto: Instagram
foto: Instagram

Poslednjih nedelja veliku popularnost privukla je serija "Pevačica". Ne samo što je Milica Pavlović privukla pažnju svojim debijem u svetu glume i ulogom Ivane, svi pričaju i o njenoj suparnici Emiliji, koju glumi lepa Jelena Grujičić Mur.

 

 

O Jeleni Mur govorilo se i nakon filma "Dara iz Jasenovca" i uloge u kojoj je briljirala, a sada nas je sve zaintrigirala kada je odglumila Emiliju, mladu pevačicu se koja zarad slave i ljubavi upliće u svet crne magije i izdaje.

 

Jelena je govorila i o tome kako se slaže sa kolegama sa seta "Pevačice", a za Milicu Pavlović.

 

Milica je i privatno blaga i draga osoba, i od nje može dosta da se nauči o pristupu poslu. Ipak, možda sam najviše snimala sa Milošem Timotijevićem, koji je izvrstan, izvanredan partner i čovek i glumac.  Sa Zlatanom Vidovićem, Nikolinom Friganović i Tatjanom Kecman sam radila na "Dari iz Jasenovca", i mi smo pre svega prijatelji. Kada radite sa prijateljima, sve teče kao med i mleko. Zahvalna sam i što sam mogla da učim od dve vrhunske glumice, Branke Pujić i Isidore Minić, sa kojima sam divno sarađivala  pričala je Jelena za Novosti.

 

 

Ona je u intervjuu za Novosti priznala da Emiliju "drži kod sebe".

 

― Izvesno je da ćemo da snimamo drugu sezonu "Pevačice", ali o sadržaju još ništa ne znam. Držim i dalje Emiliju kod sebe, pogotovo zato što znam da se serija nastavlja i da ću sa njom da živim još neko vreme. Izvesno je da ćemo suprug i ja živeti preko okeana i da smo samo trenutno ovde. Daću sve od sebe da karijeru nastavim u Americi i da me granice ne sputavaju, ali mislim da je prerano da pričam o bilo čemu ― otkrila je ona.

 

 

Svog supruga upoznala je tokom studentskih dana, a u pitanju je Stiven Mur, koji je njen kolega.

 

 U ljubavi sam voljena i zadovoljna svojim životom. Na tom i takvom malo neka ostane ― rekla je Jelena Mur.

 

 

Mladi par uživa u svom braku, putuju, vole se i lepo se zabavljaju, a Stiven ne krije na društvenim mrežama koliko voli suprugu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Mur (@jele_moore)

 

makonda-tracker