"smoking među džemperima"

Prepisujemo od influenserki: 5 ultratrendi načina da nosite običnu CRNU ROLKU

0

Odabir klasične crne rolke najjednostavniji je način da postignete elegantan i sofisticiran izgled, a ovaj pristupačan komad je večno u modi i vrlo se lako kombinuje. Ovo su samo neke od mogućnosti...

foto: LightField Studios/Shutterstock
foto: LightField Studios/Shutterstock

Proteklih meseci gotovo da nije bilo prilike u kojoj nismo videli slavne dame kako nose rolke, a najinteresantnije je to što su najpopularniji bili najjednostavniji jednobojni modeli! Među njima je svakako omiljena klasična crna rolka, bazični komad koji nam omogućava kombinovanje na bezbroj načina i u isto toliko stilova.

 

Ovaj pleteni džemper visokog okovratnika koji prekriva vrat ili njegov deo vanvremenski je komad koji nam pruža dašak nostalgije i vraća nas u dane bezbrižnosti ― kako u detinjstvo, tako i u vreme kada je moda bila mnogo jednostavnija. Budući da je reč o tako udobnom i dragom odevnom predmetu, nije ni čudo što je vrlo brzo po povratku u trendove očarao vodeće influenserke i preplavio društvene mreže.


Rolka stvara siluetu ― smatra dizajner Pjer Maheo, koji radi za francuski brend Officine Générale. ― Ona naglašava lice, dok ostalo ― nestaje!

 

Crna rolka, Rolka, Kaiš, Moda, Pariz, Parižanka, Francuska, Francuskinja, Stil, Jesen, Proleće
foto: Creative Lab/Shutterstock

Kako je on istakao, to posebno važi za model crne boje, koji on smatra "smokingom među džemperima".


Crna rolka nam se nesumnjivo vratila, ali kako je nositi? (Skoro) kako god vam padne na pamet!


Ipak, ako i dalje niste sigurni u kom smeru da idete, imamo nekoliko predloga...

 

  • Crna rolka + ostatak kombinacije u crnoj boji

 


Bez obzira na to birate li pantalone, suknju, crnu kožnu jaknu, sako ili kaput, ovakav stajling je klasik koji neće skoro postati passé.

 

  • Crna rolka + animal komad

 


Ako želite svoju all black odevnu varijantu da začinite statement komadom koji odmah skreće sve poglede u vas, obavezno kombinujte crnu rolku, čizme i torbicu s jednostavnom midi suknjom efektnom životinjskog dezena. Sjajno će izgledati bilo koji, ali leopard i zebra definitivno će pružiti kontrast koji vam treba da ostavite utisak.

 

  • Crna rolka + svetli džins

 

 

Odabrali crnu obuću i kaput ili ne, crnim rolkama kao "saveznici" najbolje odgovaraju pantalone od svetlijeg džinsa jer ovaj spoj ostavlja utisak dobro balansiranog autfita.

 

  • Crna rolka + karirano

 

 

Odaberite pantalone ili suknju svetle boja i karirane šare i postići ćete look za desetku!

 

  • Crna rolka + svetliji blejzer

 

 

Opcije su razne: od limun-žutih strukiranih sakoa, preko klasičnih sivih, pa sve do dezeniranih blejzera... Ukoliko spojite svoju crnu rolku sa sakoom, naročito ako je on svetlije nijanse, postići ćete izdanje koje zrači otmenošću.

 

 

makonda-tracker